Здравейте приятели,
Решил съм да спомогна за повишаването на финансовата култура на нашия народ чрез поетапно превеждане на различни световни издания във сферата на финансите и инвестициите.
За жалост обаче аз не съм преводач и нямам нужния опит за да преведа тези книги без да съсипвам посланието и идеите в тях.
За целта търся преводач с който да работим срещу заплащане като крайната цел е да публикуваме книгите тук в "Моята библиотека"
Първата такава книга е The Little Book of Common Sense Investing by John C. Bogle
Която никога не е превеждана на български или издавана в България.
Книгата е налична в различни формати онлайн - https://archive.org/details/littlebooko ... 9/mode/2up и https://s3.amazonaws.com/appforest_uf/f ... %20%29.pdf
По груба сметка от PDF данните, книгата е 51859 думи.
Ако проявявате интерес, моля пишете ми тук или на clickest AT proton.me като моля да споменете хонорара който смятате че е честен за вас според количеството работа и нужното време.
Благодаря!
Търси се преводач от английски на български срещу заплащане
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Re: Търси се преводач от английски на български срещу заплащане
Добър ден, мисля, че аз мога да ви бъда полезна. Имам много добро ниво на английски език, сертифицирано. Ще дам всичко от себе си. Моля за ваш контакт.
Re: Търси се преводач от английски на български срещу заплащане
Тъкмо търсех за пореден път да закупя тази книга и попаднах на вас.
АЗ съм вероятно един от многото, които можеме да прочетеме книгата на Англииски но желая да я закупя преведена на Български, за да мога да я прочета спокойно и да се съсредоточа върху съдържанието на книгата а не дали съм я на 100% превел правилно какво пише. Тъкмо се канех да я поръчам но ако има шанс да се преведе и издаде на Български ще чакам. Имам и други книги за прочитане.
Стискам палци нещата да потръгнат и да я преведете, че чакаме като топъл хляб тая книга:)
АЗ съм вероятно един от многото, които можеме да прочетеме книгата на Англииски но желая да я закупя преведена на Български, за да мога да я прочета спокойно и да се съсредоточа върху съдържанието на книгата а не дали съм я на 100% превел правилно какво пише. Тъкмо се канех да я поръчам но ако има шанс да се преведе и издаде на Български ще чакам. Имам и други книги за прочитане.
Стискам палци нещата да потръгнат и да я преведете, че чакаме като топъл хляб тая книга:)