Връзки за свалянето им има на страницата За Моята библиотека. По-нататък вероятно ще създам отделна страница за това, но първо да се понатрупа материал.

Код: Избиране на всичко
Fatal error: Undefined class name 'setup' in /home/fshumen/public_html/mylib/index.php on line 18
Класа Setup не може да бъде намерен и зареден. Да не би да ползваш PHP 4? Необходимо е PHP 5.SecondShoe написа:Получавам тази грешкаКод: Избиране на всичко
Fatal error: Undefined class name 'setup' in /home/fshumen/public_html/mylib/index.php on line 18
За да бъдем сигурни каква е версията ти, направи следното:SecondShoe написа:Имам поддръжка на PHP 5.
echo phpversion();
4.4.4
Fatal error: Undefined class name 'setup' in /home/fshumen/public_html/mylib/index.php on line 19
С шаблони не ми се занимаваше от мързел, а освен това не исках допълнителен overhead.Милен написа:Тук PHP код и HTML код са много смесени. При мен са отделени в темплейти и в PHP няма HTML и в HTML няма PHP.
Ами, чудесно! През изминалата седмица попромених малко дизайна на базата и оттам скриптовете, тази седмица ще пусна нова версия, затова не бързай с тази.Милен написа:Това което на първо време мога да предложа е да преработя системата за темплейти в клас, за да е в същия стил като другата част от сайта, и да отделя HTMLa от PHPто.
Дай ми потребителското ти име в sourceforge.net, за да те добавя в списъка на разработчиците.Милен написа:Не е лоша идеа за sourceforge
В мойта система съм включил няколко такива функции за да работят сайтовете ми и на php3 и на php4. А за php5 явно този проблем е че има нова дефаулт стойност някаде в INIто. Инсталитах го отново php5 обаче с готово INI от пакет, някой вече ми е свършил работатаНе съм забелязал проблем с подобни конструкции в PHP 5.
Днес отговорих на едно подобно лично съобщение. Може и твое да е било.Гост написа:дали някой може да каже Notice: Undefined index: has_path_info in /var/htdocs/mylib/include/Setup.php on line 46от какво е тази грешка
че нещо не мога да я оправя Благодаря предварително
has_path_info = 1
has_path_info = 0
Потребители, разглеждащи форума: един гост