Ще бъда благодарен, ако споделите впечатленията си от друг подобен софтуер, за да бъде четенето пълноценно, както за мен, така и за всеки, обожаващ четенето.

Точно тази програма съм сложил ама нещо не мога да схвана как работи. Ако ти се занимава да обясняваш пиши на ICQ - то ще бъда благодарен.Anonymous написа:аз ползвам readmaniac http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm
върви на де що има телефон със жаба.
версията която чете файловете, не върви винаки заради sequrity настройки, но с вградения в аплета текст няма проблем.
В момента за всяко произведение може да се разгледа суровия му текст. Ето например Случаят Бенковски от Григор Гачев.Ники написа:Ако може да се публикуват книги не в Уникод, ами например в Win-1251
Всички текстове в библиотеката са с кодировка UTF-8. В началото на всеки текст има указание в каква кодировка е. Когато внасяш текстове в ICEreader и те са с не четими знаци, просто избери съответната таблица на кодиране от програмата.(Падащия списък отдолу на прозореца на програмата.) Навярно ти е в windowsANSI избери UTF-8.Berenice написа:направих го, но сега пък текста ми излиза на жаби, и не знам какво да го правя
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости