Няма анотация, но има сканирани предната и задната корица. Свалих задната корица и я разпознах с FineReader за да може да се добави текста като анотация. Пращах два пъти текста чрез сайта и един път по мейла, лично на Борислав. Мина една седмица и няма никаква реакция. Нали все пак сме тук за да правим нещо полезно, а не да се подиграваме с труда на хората, колкото и малък да е той? Това не е първия път когато мое предложение за анотация е отхвърляно просто така, без нито една дума, без да знам дали анотацията изобщо е получена, без да знам защо е отхвърлена...
Предполагам, че анотацията, която съм предложил е отхвърляна 3 пъти понеже не съм посочил източник

На няколко пъти виждам и унищожителни критики към хора в чата, опитващи се да сканират и редактират книги. И аз, последния път като сканирах книга (беше отдавна), бях разсипан от критики, сякаш го правя срещу заплата и шефовете ми се карат. Подобно презрително отношение е гадно и това, че никой от ръководителите на сайта не печели от дейността си не го оправдава.
Когато някой е отделил дори и 5 минути от времето си с намерението да помогне, заслужава поне две добри думи, а не унищожителна критика или пълно игнориране.
Никой не се е родил научен. Не всеки е филолог и не всеки е програмист.