Сайта работи един ден, после три го няма. Ще го бъде ли изобщо, какви са плановете? Пари ли трябват, какво трябва? Ако трябва ще съберем пари и ще платим за някой подходящ хостинг, но неизвестността е много гадна. Та ако може да получим цялата истина или поне 10% от нея.
Вчера добавих домейна на библиотеката в един сайт, който следи за ъптайм и за момента ми показва, че "Моята библиотека" е с 18.97% ъптайм.
Режим 3 към 1
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Re: Режим 3 към 1
Ами, да, режим на тока. Хехе.SecondShoe написа:Сайта работи един ден, после три го няма.
Имаше малки проблеми със сървъра и от време на време увисваше. Засега го вдигнахме на крака, но, ако се повтори, ще вземем по-сериозни мерки.
Никого не съм спрял да направи огледало на библиотеката. Така че, ако някой има възможност, време и желание, да заповяда.

- SecondShoe
Невъзможно е да се направи мирор понеже за тази цел трябват книгите. Аз поне, не можах да подкарам тегленето на файла с книгите. Тръгва с 1-2 кб и после спира завинаги.
Да, тегли се доста бавно, затова ще е чудесно, ако някой може да предложи хостинг на архивите.SecondShoe написа:Невъзможно е да се направи мирор понеже за тази цел трябват книгите. Аз поне, не можах да подкарам тегленето на файла с книгите. Тръгва с 1-2 кб и после спира завинаги.
Щом искаш да направиш огледало и не можеш да ги изтеглиш, можеш да се свържеш с мен по пощата. Ще се опитам да ти помогна.