Надявам се, че не задавам въпрос за нещо очевадно, защото поне аз не успях да намеря как, но все пак да попитам - има ли бърз начин да се изтеглят всички книги от дадена поредица?
Примерно от Избрана световна фантастика - единствения начин е да сваля всички 159 книги една по една или има и по-лесен вариант?
Благодаря предварително!
P.S. Имам свален архива на библиотеката, но при опит за търсене по Поредица и заглавие с програмата (chitanka.info filter) не ми излиза никакви резултати за "Избрана световна фантастика". Опитах всякакви варианти - не, та не.
За въпроси свързани с програмата chitanka.info.filter можеш да се свържеш с мен на скайп: pechkov
Програмата е написана именно с такава цел, да може всеки читател да извади от общия архив само нещата, които иска, без да се налага да копира и/или тегли файловете един по един.
С поздрав,
pechkov
П.П. Сега видях коя поредица искаш. Това е издателска поредица, и асоциацията и е към "книги", а архива е направен от "произведения". Всички книги съдържат произведения, но не всички произведения са включени в книги. Книгите имат корици и анотации, произведенията нямат.
Както и да е, пак можеш да използваш филтъра за изваждане на тази поредица, но за целта ти генерирах ръчно списък с номерата на книгите от поредицата. Сложи списъка в полето "Търсене по номер на книга" на филтъра, и ще получиш произведенията от архива, които отговарят на конкретното търсене.
Към днешна дата на търсенето отговарят 238 произведения в базата на Читанка. В последния архив обаче ги няма произведенията от последните три месеца, така че ще получиш 232 произведения от тази поредица. В края на този месец ще направя нов обобщен архив с прясно генерирани файлове, и обновена таблица с пълното съдържание на библиотеката.