Предварително Благодаря!!!
Мислиш ли, че 16-годишно момиче ще я разбере? Не че подценявам девойката, но това е много дълбока книга.Бам Бам написа:Игрите на глада
Тази поредица е предназначена главно за тийн аудитория и мисля че ще й бъде много интересна.notman написа:Мислиш ли, че 16-годишно момиче ще я разбере? Не че подценявам девойката, но това е много дълбока книга.Бам Бам написа:Игрите на глада
Наистина ли е предназначена за подрастващи? Аз отдавна съм порасналБам Бам написа:Тази поредица е предназначена главно за тийн аудитория и мисля че ще й бъде много интересна.notman написа:Мислиш ли, че 16-годишно момиче ще я разбере? Не че подценявам девойката, но това е много дълбока книга.Бам Бам написа:Игрите на глада
Това същото - абсолютно същото - можеш да го кажеш и за „1984“Бам Бам написа:Сълзлива романтична драма за тинейджърките в твърда постапокалиптична среда с футуристични елементи, която ще се хареса на всички останали.
Подкрепям! Не може да се каже, че отношенията на Уинстън и Джулия са сълзливи или дори любовни. По-скоро става дума за удоволствието от секса, смесено с радостта да намериш съмишленик в подобни условия на живот. Между другото, бях на по-малко от 16, когато прочетох "1984" за първи път и много ми хареса. Така че възрастта на е определяща. Ако човек си го влече към антиутопии, ще ги оцени и в прокурорската възраст:)Бам Бам написа:Не бих казал. Там са отчуждени дъртаци, а тук говорим за главна героиня, която е 16-годишна и още се чуди кого харесва, дали го харесва и т.н.
Присъединявам се към радостта~HT написа:[offtopic]
Wallküre, попадам често на коментарите ви към книги и, ето сега, на мнение по тема във форума.
Радвам се че поствате в този сайт.
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости