Калин Български написа:
Не мога да разбера тогава, за какво беше целия спор?
спор?
според мен това тук беше мероприятие по дърпане на уши и четене на конско.
За съжаление, ушите ще те болят, но поумняване не констатирам.
Язък за барута.
Хубаво си със самочувствието на автор, овладял си и маниерите на млад интелектуалец от провинциален град - гледане лошо и псевдо-интелектуално джавкане срещу всичко, което мърда.
я колко гладко преминаваш от възражения към (непохватно) подмазване!
тромаво е, но ще се отракаш, споко
Пожелавам ти някой ден да напишеш и труд, който е известен на повече от един трамвай хора.
с дълбок поклон ти благодаря за пожеланието. И сълза на вълнение пущам да засъска връз нажежената клавиатура.
А сега го прати туй пожелание с бърза куриерска темпорална поща НАЗАД в 1996-а година, примерно за 19 май - то там ще е на място и много ще ме окуражи.
И друго, което ми прави силно впечатление - оплаквате се от измамите на издателствата, а накрая ми казвате, че не ви пука за държавата и законите.
кой се оплаква? това не е оплакване. Само сумтеж, докато съставяме разстрелните списъци... та как ти беше името?
Ами каква е разликата между вас и мошениците издатели тогава, на които също така не им пука нито за държава, нито за закони??
това, глупави мой неприятелю, ще се наложи да проумееш сам. Подсказка: напротив, на издателите им пука, защото държавата и законите са им гарантирали възможност за измами. Държавата и законите наказват само дребните мошеничества, и то само ако се издънят ВИДИМО.
На големите мошеничества пък се вика БИЗНЕС - и законите ги закрилят.
А такива като теб се правят на много принципни, без хал хабер да имат от писане, от издаване, та даже и от това що е закон (може още да не сте учили Ботев, разбирам) и що е държава (пак Ботев - за икономия, да не се охарчиш много за повече книжки).
хайде сега мисли, вероятността да станеш човек е нищожна, но не чак нулева.
общуването с теб беше... смешно. И то приключи.