Супер "Белгариада" не съм чел и я започвам

.
Ето няколко от поредиците, които съм чел и се доближават до стилът.
" Сага за войната на разлома ","Ерагон" ,"Потомците на шанара",
(" Колелото на времето "," Властелина на пръстените "- малко са прекалено описателни за да ги включа).
Има една стара книга която е много свежа в две части и почти неизвестна , това е - Пол Андерсън Операция „Хаос“ .
"Book 3: Honor and Blood - Вече може да се види разнообразието за светът Sennadar - тук присъстват почти същества населяващи светът и има най голямо разнообразие в битките. "
Колкото това, че стават по дълги след като ги свърших съжалявах, че не са по дълги

. Но ако бяха писани от автора на " Властелина на пръстена " тогава щяха да бъдат сигурно 4 пъти по дълги

.
- Понякога за да ускоря четенето аз използвам програмите SpeechLab 2.0 за български , DSpeech (Microsoft Sam)за английски те четат текста на глас - това помага с скоростта но разваля качеството на четене (DSpeech ми прави номера и ще я сменям (яде части от текста ако текстовете са много големи но записва в MP3)).
-Subjugation Universe - James Galloway (на същата страница) е една много приятна !!!!!! незавършена !!!!!!!!!!! поредица ( фантастика ). В която земята е завзета от едни изкючително секси, напористи мацки които могат да четат мисли - резултата - много хумор, секс, изобретения и екшън. Аз лично с нетърпение очаквам в форума да излезне следващата глава.