Дърти кучета се лаят...

Разни теми, разни идеали
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Заключена
sir_Ivanhoe
Връзка:

Дърти кучета се лаят...

Мнение от sir_Ivanhoe »

mechok1 написа:Coolreader3 е жесток. Бачка си тотално на Киндъл и май няма нужда от .mobi вече.
Единственото тъпо нещо е, че web browser-а не позволява да се дърпат други формати.
Надявам се скоро и това да го прескочат умните хакери. :)
Доживях, Боже, доживях!
Ей, Откривателю, ти си велик, бе! Ама как само хубаво си го написал: "Coolreader3 е жесток."
Ама не, не! ТИ си жесток, братчето ми! Направо чорапите ми се разплитат от жестокостта ти!
Като един виден представител на моладжиите в милата ни РОдина, навремето Ваша милост си купи най-модерното устройство на света. И... ни разгони фамилиите няколко години с постоянните изцепки за това, колко сме тъпи, лоши и тям подобни, че не ползваме най-великото изобретение за всички времена. Да не говорим колко помия изля, за да ни докажеш как .mobi е най-добрия формат за четене на книги, да ни обиждаш, че не искаме да прехвърлим моменталически цялата библиотека на този формат...

И какво стана сега, а? Предател долен си ти, предател... Подведе се по една тъпа програмка... Ужас...

Та така, мое мило момче, най-настоятелно ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНИШ НА ВСИЧКИ В ЧИТАНКАТА за отвратителното си държание.
Сериозен съм, като природно бедствие!
mechok1

Re: Електронен четец

Мнение от mechok1 »

Хахахаха,
нито съм твое, нито съм момче.
А най-малко ще се извинявам именно на тебе.
Ако нямаше хора като мене, хора като тебе дори нямаше да знаят за какво иде реч в новите технологии.
И се учудвам, как така такова злобно писание не го е изтрила адвокатката. :)

П.П. Полека да не се задавиш от кеф, че предреченото "хакване" (преди 2 години), най-после се случва.
През това време, мрънкалници като мене обслужваха/все още обслужват хората.
sir_Ivanhoe
Връзка:

Re: Електронен четец

Мнение от sir_Ivanhoe »

mechok1 написа:Хахахаха,
нито съм твое, нито съм момче.
А най-малко ще се извинявам именно на тебе.
Ако нямаше хора като мене, хора като тебе дори нямаше да знаят за какво иде реч в новите технологии.
И се учудвам, как така такова злобно писание не го е изтрила адвокатката. :)

П.П. Полека да не се задавиш от кеф, че предреченото "хакване" (преди 2 години), най-после се случва.
През това време, мрънкалници като мене обслужваха/все още обслужват хората.
Мое мило момченце, когато аз съм се занимавал с техника и компютри, ти си си мислил, че москвича на баща ти е най-великото изобретение на света.
А, "адвокатката" е достатъчно умна и интелигентна, за да разбере какво точно съм искал да ти кажа. За разлика от теб!
А за извинението... За пореден път ни убеждаваш колко точно години ти липсват.

Остани си със здраве и дървенящината си!

Сполай ти!
Аватар
Бам Бам
Местонахождение: Папуа Нова Гвинея
Връзка:

Re: Дърти кучета се лаят...

Мнение от Бам Бам »

Човекът си е сложил главата в торбата като хоства на собствена отговорност огледало на Читанка в .mobi формат и най-малкото, което заслужава е подобно отношение заради тъпи спорове, датиращи от времето на френската революция. Обърнахте я на турски сериал тая тема.
marvel

Мнение от marvel »

Бам Бам, обикновено съм съгласен с мненията ти, но в този случай смятам, че не си прав - вероятно нямаш достатъчно информация по въпроса.
За протокола: 1. "Хакът" се появи точно преди една година. 2. Мечокът не поддържа огледало, а стара статична неактуална версия със зле конвертирани mobi-та.

Ако бях модератор, досега да съм изтрил цялата тема, плюс предупреждение към "участниците" в нея. Но... както забелязвам - и форумът, и сайтът страдат от известен... как да се изразя... нехаен непукизъм, което се отразява на абсолютно всички действия в тях. Но какво да се прави...
Аватар
Шаркан
Местонахождение: Свогенско
Връзка:

Мнение от Шаркан »

имаме тема за заключване.
Заключена

Обратно към