drackon....а на теб в момента ти завиждам!

И с право...ям си я като тортичка...кеффффф...vas1vas1 написа:И на мен във всичките книжарници ми казаха "утре"..ами БАРД да си бяха направили тази "СВЕТОВНА" премиера на 15-ти,а не на 14-ти(всъщност дано "утре" да е има)!Много ми е интересно колко ли читатели имат,толкова много ли са хората даващи не малко пари за книги,че така с лека рака да се будалкат с тях?!
drackon....а на теб в момента ти завиждам!
drackon написа:И с право...ям си я като тортичка...кеффффф...vas1vas1 написа:И на мен във всичките книжарници ми казаха "утре"..ами БАРД да си бяха направили тази "СВЕТОВНА" премиера на 15-ти,а не на 14-ти(всъщност дано "утре" да е има)!Много ми е интересно колко ли читатели имат,толкова много ли са хората даващи не малко пари за книги,че така с лека рака да се будалкат с тях?!
drackon....а на теб в момента ти завиждам!Пожелавам ти скоро да си я купиш!!!!
Изглежда просто някои хора не успяват да разберат,че всеки писател си има стил на писане,а на Мартин е точно такъв стилът.Запознава ни с героите,запознава ни с душевните им терзания,с техните личности,характери и когато се стигне до момент в които те вършат нещо не се чудим и маем аджеба що ли правят тез герой....В крайна сметка всеки си решава какъв стил на писане му харесва(съответно и автор) търси си го и чете без да изказва мнения,че еди коя си книга е тъпа....нека просто каже "НА МЕН не ми хареса",защото както старите и по-умни хора са казали "всеки влак си има пътници"!...които не повярваха на тинейджърските простотии, че книгата била суха, скучна и т.н. и си купиха това уникално бижу...
И аз искам да попитам, някой знае ли дали книгата я има в електронен вариант на български? Така ми е по-удобно за четене. Иначе я имам в електронен вариант на английски и руски. В др. тема http://forum.chitanka.info/topic2605.html колега пишеше, че си я превежда сам от руски.Василис написа:Чудя се дали ще я пуснат някъде и в електронен вариант, за да си я купи човек?
За съжаление я няма и няма и да я има скороИ аз искам да попитам, някой знае ли дали книгата я има в електронен вариант на български?
valdes666 написа:И аз искам да попитам, някой знае ли дали книгата я има в електронен вариант на български?
За съжаление я няма и няма и да я има скоро. Все пак това е Булгаристан! "Мъдрите" бизнесмени в книгоиздателския бранш отдавна са наясно с факта, че могат да одрусат 10-15 хиляди верни читатели с по 25 лв (и то с използването на рециклирана тоалетна хартия
). и да резлизират бърза печалба за сметка на ел. вариант на стойност 2-3 лв. Ама това, че ел. вариант би бил далеч по-достъпен и би достигнал до много по-голям брой читатели, че тази изключително затъпяваща нация и особено младо поколение има нужда, и то спешна, от елементарно ограмотяване за наше най-голямо съжаление са неща, които не вълнуват никой, освен малкото идиоти като нас, които отделят всяка възможна стотинка (напоследък все по-трудно) за да докоснат най-великото изобретение на човека! Или както е казал Ботев: "Но млъкни сърце!..."
Няма и кой да ти я предложи...rumenn написа:ами аз с голям кеф бих си я купил официална електронна на БГ..ама няма кой да ми я продаде
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости