Моята книга

Питайте, ако нещо в библиотеката е неясно.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Заключена
агримония
Мнения: 3
Регистрация: 07 май 2021, 14:31

Моята книга

Мнение от агримония »

Здравейте! Казвам се Магдалена Николова и съм автор на трилогията "Новият Вавилон". Договорът ми с издателството за първата книга изтече и вече имам пълното право да я пусна тук в читанката. Още повече, че същата тази книга ("Аманда") отдавна я пуснаха в един руски подобен сайт, без да ме питат. Как да направя това?
cattiva2511
Мнения: 151
Регистрация: 04 октомври 2015, 16:19

Re: Моята книга

Мнение от cattiva2511 »

Здравейте!
Книгата ви първо трябва да бъде записана в проекта Библиоман. За целта е нужно да пратите като минимум следните страници описани в сайта (най-добре, разбира се, цялата книга), на имейл: chitanka.biblioman-в-gmail.com
Прегледайте следния линк: Описание на формата SFB.
Не е трудно, но ако все пак мислите, че няма да се справите с форматирането, може да създадете запис в Работното Ателие (Наръчник за работно Ателие) като „Работа в екип“ и да изчакате коректор с време и желание да се заеме с книгата.
Аватар
Еми
Мнения: 138
Регистрация: 26 януари 2012, 16:14
Местонахождение: София

Re: Моята книга

Мнение от Еми »

Книгата ви е желана, не се влияйте от простаците в нета. От тях няма отърване. Това са абсолютно осакатени комплексари, които нямат реализация в реалния живот и затова се цепят анонимно в нета - така се чувстват добре. Моля ви, изпратете описаното от cattiva2511 на посочения мейл и ще бъде създаден запис.
Когато имаш желание - намираш начин. Когато нямаш желание - намираш оправдание.
Заключена

Обратно към

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: 0 гости