поправка на Kindle
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
-
поправка на Kindle
Здравейте, развали се устройството ми за четене Kindle. Просто при стартиране екранът замръзна наполовина и не реагира на нищо. Някой да ми препоръча място, човек , където да го занеса? Благодаря предварително
Re: поправка на Kindle
Здравей! Натисни бутона за включване и го задръж за 25-30 секунди. Това може да помогне.
-
Ето демонстрационно видео за горното предложение: инструкции за рестартиране на Kindle от Amazon
Силно препоръчително е да включите устройството към компютър, чрез USB кабела.
Напоследък имаше няколко токови удара и може адаптера ви за зареждане да се е повредил, затова по-добре го закачете към USB на компютър/лаптоп.
Силно препоръчително е да включите устройството към компютър, чрез USB кабела.
Напоследък имаше няколко токови удара и може адаптера ви за зареждане да се е повредил, затова по-добре го закачете към USB на компютър/лаптоп.
-
Не става, пробвах доста пъти.notman написа:Здравей! Натисни бутона за включване и го задръж за 25-30 секунди. Това може да помогне.
От кой град си?galina_kara написа:Не става, пробвах доста пъти.
Да постъпваш правилно не винаги е грешно!
Възможно е да е повреден/счупен екран.
Далече си ми. Потърси някой сервиз, в който техниците имат опит с такива устройства.galina_kara написа:София
Малко вероятно. При счупване e-ink екран обикновено остава с всякакви артефакти по него, а ако процесорната част работи - обикновено даже "мърдат" разни странни цапаници по екрана. Нещо такова.zl_tsanev написа:Възможно е да е повреден/счупен екран.
Последната и единствена промяна е направена от pechkov на 13 януари 2021, 14:13.
Някои сервизи ползват „Еконт“ за отдалечени клиенти. Разбира се, всеки сам си решава.Далече си ми. Потърси някой сервиз, в който техниците имат опит с такива устройства.pechkov написа:galina_kara написа:София
Всъщност клиентите ползват куриерски услуги. Не съм предложил на galina_kara този вариант поради малкия процент шанс да го оправя. А само за едното "поглеждане" да се плащат куриерски не е оправдано, в случай, че по-близо до нея може да има други сервизи.notman написа:Някои сервизи ползват „Еконт“ за отдалечени клиенти. Разбира се, всеки сам си решава.
Да, не се изразих точно.
Някои сервизи обявяват на сайтовете си, че приемат поръчки от отдалечени клиенти, изпратени чрез куриери. Но не че те ползват услугите на куриерите - не, разбира се!
На galina_kara не бих могъл да препоръчам сервиз, за съжаление, не защото не знам сервизи, а защото не мога да дам гаранции, че са добри. Все пак се надявам и искрено ѝ пожелавам да намери решение на проблема си.
Някои сервизи обявяват на сайтовете си, че приемат поръчки от отдалечени клиенти, изпратени чрез куриери. Но не че те ползват услугите на куриерите - не, разбира се!
На galina_kara не бих могъл да препоръчам сервиз, за съжаление, не защото не знам сервизи, а защото не мога да дам гаранции, че са добри. Все пак се надявам и искрено ѝ пожелавам да намери решение на проблема си.
Напишете ми на лични. Ако успеем да се свържем ще се опитам да ви помогна, но ми трябва повече информация.