Кога ще бъде качена книгата "Алената буква",на Натаниел Хоторн?
Освен това искам за попитам,защо в Библиоман има книги,които са с години там,и не могат да се четат,или теглят?Имам в предвид стари книги.
Въпрос
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Re: Въпрос
Примери?
-
Отговорът, на този въпрос: „Търсим помощници“Lilibrava написа:Кога ще бъде качена книгата "Алената буква",на Натаниел Хоторн?
Библиоман е нов проект, колко пък години, да се намират там книгите…Lilibrava написа:Освен това искам за попитам,защо в Библиоман има книги,които са с години там,и не могат да се четат,или теглят?Имам в предвид стари книги.
Алтернативният отговор на този въпрос е - от ТУКcattiva2511 написа:Отговорът, на този въпрос: „Търсим помощници“Lilibrava написа:Кога ще бъде качена книгата "Алената буква",на Натаниел Хоторн?

Лили, струва ми се, че бъркаш проекта "Библиоман" с библиотеката. Въпросният проект е каталог. Т.е. в нето фигурира само заглавие, автор, преводач, издател, година на издаване, тираж и евентуално обложка на всяко произведение. Но не и текста му.Lilibrava написа:Освен това искам за попитам,защо в Библиоман има книги,които са с години там,и не могат да се четат,или теглят?Имам в предвид стари книги.
Има място където може човек, да направи справка дадена книга в какъв тираж е? Преди бях попадал...