Поздравления
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Поздравления
Искам да поздравя човекът/хората направили този сайт. Тук намерих книги които търся от месеци и съм ви мн благодатрен.
HAZEROT написа:Искам да поздравя човекът/хората направили този сайт. Тук намерих книги които търся от месеци и съм ви мн благодарен.
Впрочем, почти всички текстове (без някои от добавените през 2006) ги има вече в мрежата - sfbg.us, bezmonitor.com.banshee написа:аз също намерих ТОЛКОВА много неща...
Да, така е, но не прави библиотеката ти по-малко ценна.Борислав написа:Впрочем, почти всички текстове (без някои от добавените през 2006) ги има вече в мрежата - sfbg.us, bezmonitor.com.
А и без друго, докато търсех едно разказче, попаднах първо тук.
Благодаря!
Разбирам, че сайта не е уникален, но аз попаднах първо на него.И съм много благодарна!Когато видях най-пълния списък с произведения на Айзък Азимов в и-нета(или поне аз така си мисля),сортиран с години, оригинални имена, аз лудата му почитателка открих произведения, които дори не съм си мислела, че ще намеря на български език.Ето в този момент си казах: Обичам този човек !
До тук стигнах благодарение на друг форум и сайт, който същия ден случайно открих http://www.izvorite.com/ Препоръчвам го!
До тук стигнах благодарение на друг форум и сайт, който същия ден случайно открих http://www.izvorite.com/ Препоръчвам го!
-
ПОЗДРАВ
Много се радвам че открих този сайт. Тук има всички автори които са ми любими и отдавна търсих. Поздравявам ви за чудесния сайт.
дрън-дрън
Поправи следната грешка, сайта на Минковски вече е на линк sf.bgway.com, единствения проблем е че няма време да оправи линковете и трябва да сменяте sf.ludost.net със sf.bgway.com
исках само да се присъединя към поздравленията за сайта.
не можете да си представите (или можете ) изненадата ми, когато случайно попаднах на него и открих голяма част от книгите съм/бих искала да прочета.
четенето винаги е било не просто удоволствие, а необходимост, а ми се очертаваше половин година в странство без дори една книжка на български! и изведнъж: подобна библиотека...благодаря, хора
не можете да си представите (или можете ) изненадата ми, когато случайно попаднах на него и открих голяма част от книгите съм/бих искала да прочета.
четенето винаги е било не просто удоволствие, а необходимост, а ми се очертаваше половин година в странство без дори една книжка на български! и изведнъж: подобна библиотека...благодаря, хора
В интерес на истината научих за сайта преди няколко часа и все още не съм разгледал какви книги има, а щом има книги ще пада четене.
Браво на всеки който се занимава с подобна дейност. Няма значение колко са онлайн библиотеките те винаги ще са полезни.
Браво на всеки който се занимава с подобна дейност. Няма значение колко са онлайн библиотеките те винаги ще са полезни.
[url=http://www.save-darina.org][img]http://www.gozba.org/baner/save-darina/468_60_banner02.gif[/img][/url]
[url=http://www.erepublik.com/bg/referrer/kuyvliev][img]http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badge-80x15.gif[/img][/url]
[url=http://www.erepublik.com/bg/referrer/kuyvliev][img]http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badge-80x15.gif[/img][/url]
- SecondShoe
Регистрирах се и искам да кажа защо този сайт го предпочитам пред другите. Най-важното нещо за мен е частта История където веднага се виждат новите книги и редовните читатели не се отегчават след две или три влизания в сайта, а постоянно очакват новите неща на удобно и лесно достъпно място. Навигацията е много приятна и прегледна, което не може да се каже за другите сайтове. Надявам се автора на сайта да продължи да се грижи все така редовно за обновяванията, както досега.
Яка работа!
Аз съм нещо като паразит, чета само, а Борислав и другите създават сайтове и бачкат яко за благото на такива като мен. Все пак поне мога им да изкажа благодарност за това, че в чужбина имам достъп до това което най-много ми липсва от България-книги на български. Не открих единствено номер на сметка за анонимни дарения.
- SecondShoe
Re: Яка работа!
Няма да е лошо да има една PayPal сметка, в която да могат да се правят дарения.The Engineer написа:Аз съм нещо като паразит, чета само, а Борислав и другите създават сайтове и бачкат яко за благото на такива като мен. Все пак поне мога им да изкажа благодарност за това, че в чужбина имам достъп до това което най-много ми липсва от България-книги на български. Не открих единствено номер на сметка за анонимни дарения.
Няма да е лошо, но не забравяйте, че ония от "Труд" и други подобни на тях само това чакат.
Докато няма пари, пък били те и под формата на дарение, освен да плашат гаргите с писма и да пратят някой полицай (както при Виктор), използвайки личните си връзки, нищо не могат да направят.
По-добре е всеки, който има възможност да качи някъде книгите, да го направи. Пък тогава да видим къде ще си пращат писмата.
Докато няма пари, пък били те и под формата на дарение, освен да плашат гаргите с писма и да пратят някой полицай (както при Виктор), използвайки личните си връзки, нищо не могат да направят.
По-добре е всеки, който има възможност да качи някъде книгите, да го направи. Пък тогава да видим къде ще си пращат писмата.
Присъединявам се !!!!
Здравейте,
аз също бих искала да се присъединя към всички суперлативи казани до тук за човека създал този сайт. Похвалите са напълно заслужени и с удоволствие споделям мнението на хората посетили това полезно място.Бих искала също да кажа на хората, които се опитват да забранят достъпа до книгите в електронен формат, че правят голяма грешка. Аз лично съм от този тип читатели , които прочели дадено произведение и в случай, че ми хареса - започвам да издирвам всички произведения на дадения автор. Предпочитам традиционния вариант на книгата - може винаги да ти е под ръка - в чантата , на верандата или във всяко помещение , а не само на компютъра . Поради тази причина последния път направих поръчка за над 10 книги и съм сигурна , че не съм само аз. За това уважаеми издатели не пречете на сайтове като този , може само да спечелите от това!!!
аз също бих искала да се присъединя към всички суперлативи казани до тук за човека създал този сайт. Похвалите са напълно заслужени и с удоволствие споделям мнението на хората посетили това полезно място.Бих искала също да кажа на хората, които се опитват да забранят достъпа до книгите в електронен формат, че правят голяма грешка. Аз лично съм от този тип читатели , които прочели дадено произведение и в случай, че ми хареса - започвам да издирвам всички произведения на дадения автор. Предпочитам традиционния вариант на книгата - може винаги да ти е под ръка - в чантата , на верандата или във всяко помещение , а не само на компютъра . Поради тази причина последния път направих поръчка за над 10 книги и съм сигурна , че не съм само аз. За това уважаеми издатели не пречете на сайтове като този , може само да спечелите от това!!!
Аз сключвам своя договор със сатаната, за да ви кажа всичко, без остатък!!!
Много благодаря
БЛАГОДАРЯ НА СЪЗДАТЕЛЯ НА ТОЗИ БЕЗЦЕНЕН САЙТ.
ДНЕС СЛЕД КАТО НЕ УСПЯХ ДА ГО ОТВОРЯ КАКТО ОБИКНОВЕННО, ИЗПАДНАХ В ПАНИКА И ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ.
Когато изкубим нещо съзнаваме реалната му цена. Това ме накара да изкажа Благодарностите си.Жив и здрав бъди!
ДНЕС СЛЕД КАТО НЕ УСПЯХ ДА ГО ОТВОРЯ КАКТО ОБИКНОВЕННО, ИЗПАДНАХ В ПАНИКА И ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ.
Когато изкубим нещо съзнаваме реалната му цена. Това ме накара да изкажа Благодарностите си.Жив и здрав бъди!
Най-сърдечни благодарности на Борислав за изградената библиотека, за положения труд и времето да я поддържа. БРАВО! Продължавай в същия дух!
Аз също съм "за" сметка в PayPal, лично на мен едно подобно дарение не би ми повлияло по никакъв начин дали да купувам книги или - не. Но авторът/създателят на библиотеката си знае най-добре.
Аз също съм "за" сметка в PayPal, лично на мен едно подобно дарение не би ми повлияло по никакъв начин дали да купувам книги или - не. Но авторът/създателят на библиотеката си знае най-добре.