Приветствието, което е най-отгоре да се премести в отделна страница. Най-отгоре да излизат новодобавените книги. След тях да са новините. Може да се добави и една седмична анкета свързана с актуална тема относно книгите. Не знам доколко е трудоемко, но няма да е зле да се вмъкнат някъде и заглавията на последните теми от форума. Може да има и истински новини от сорта на: кога излиза еди коя си книга, коя е следващата филмирана книга, какво е здравословното състояние на Робърт Джордан и т.н. Ако се добави възможност за писане и публикуване на новини от потребители (автоматично) ще бъде чудесно. Форума може да се поразшири с раздел за обсъждане на жанрове, отделен форум за фентъзи, научна фантастика, криминалета, мистика и т.н.
Идеята ми е страницата да се превърне от лична страница в първия истински портал-библиотека без много усилия. За да стане това началната страница трябва да е динамична и интерактивна, всички български онлайн библиотеки страдат от факта, че нещата са в застой и хората отиват дърпат каквото ги интересува и не се връщат повече няколко месеца щото знаят, че ще заварят там все едно и също, а потенциал има. Вижте популярността на форумите за обсъждане на книги в големите български портали.
Причината аз да се връщам от ден на ден в този сайт е, че форумът е жив, рубриките История и Сканиране показват, че нещо постоянно се върши от някого и лесно виждам новодобавените книги. Това е накратко каквото мисля.