Прелюдия към Дюна
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Прелюдия към Дюна
Здравеите.Искам да попитам знаете ли откаде мога да намеря романите на Франк Хърбърт ДОМЪТ АТРЕИДИС,ДОМЪТ ХАРКОНЕН и ДОМЪТ КОРИНО.Разбрах че тожа са нови издания и не знам дали са излезли на българския пазар.Ако знаете нещто моля да ми кажете.
Re: Прелюдия към Дюна
Всъщност, тези романи са написани от сина на Франк Хърбърт - Брайън Хърбърт - и Кевин Андерсън.марто написа:... откаде мога да намеря романите на Франк Хърбърт ДОМЪТ АТРЕИДИС,ДОМЪТ ХАРКОНЕН и ДОМЪТ КОРИНО.Разбрах че тожа са нови издания и не знам дали са излезли на българския пазар
И аз нямам представа дали са излезли на български, но предполагам, че не са.
В Уикипедия има малко информация за романите.
И двете.Като качество няма нищо общо с ориинала.Дори и да издадат останалите части няма да ги прочета.В предговора на едно от изданията на Дюн беше написано нещо от рода че автора съумява да опише цялата галактика без да излиза от рамките една планета.За продължението бих казал че на автора не му е стигнала цялата галактика за да опише една планета.Просто книгата е "плоска".