За пръв път пиша във форума и искам да благодаря na Борислав, затова че всичко това се случва. Сайтът е много удобен за мен и ще бъда чест гост, а защо не и помагач. А сега по темата. Ще посоча четците които ползвам за текстовете, които свалям оттук и от други места.
С *cool reader * съм в момента ама ми показва празни страници а чете обикновено всичко.Изтеглих тая руската програма ама ми показва някакви странни символи вместо букви.Пишеше нещо че е безплатна само за бившите руски републики.Тоя формат дето са книгите тук може да е лесен за разни работи ама е труден за четене или поне не е така приятно четенето при положение че не мога да ползвам програмата с която съм свикнал.Сега ще трябва да търся нещо да ги правя във формат с който да ги отварям с моя четец ако въобще има такава програма и да губя сума ти време защото нямям никаква идея как се правят такива неща.
Гост написа:С *cool reader * съм в момента ама ми показва празни страници а чете обикновено всичко.....
До версия CoolReader BG2-00-66 не може да чете UTF-8, въпреки че пише обратното. Тегли книгите форматирани в Windows-1251 и няма да имаш проблем. Версиите от 3 нагоре четат и UTF-8.
Това от личен опит.