Първо искам да се извиня за новата тема, но при търсенето не намерих подобна . Не ,че съм много добра в ориентирането и ползването на форума. И така..
Опитах да изтегля наличните книги на Стивън Ериксон. Не се получава и ми дава грешка 502. При един от опитите дори ми изписа, че достъпа ми е ограничен от собственика. Направих и екранни снимки, но не виждам начин да ги кача тук. Писах и в чата, с надежда някой да ми отговори.
Благодаря предварително за помощта, ако има такава.
Проблем с изтеглянето. Грешка 502
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
-
Роси Ангелова
- Местонахождение: italia
-
dts.dreamer
Re: Проблем с изтеглянето. Грешка 502
В момента има технически проблем със сървъра на Читанка за книги. Проблема не е във вас.
Проверете отново след ден или два.
Проверете отново след ден или два.
-
dulsineaBG
Здравейте!
Дали се работи по проблема относно невъзможността за изтеглянето на книги? Вече сме края на м.юли, а за съжаление все още не може да се свалят книги?
Дали се работи по проблема относно невъзможността за изтеглянето на книги? Вече сме края на м.юли, а за съжаление все още не може да се свалят книги?
Как беше положението в края на юни?