Кога ще бъде достъпна "Аз поглъщач" от Алекс Кош?

Питайте, ако нещо в библиотеката е неясно.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Отговор
Джордж Ал

Кога ще бъде достъпна "Аз поглъщач" от Алекс Кош?

Мнение от Джордж Ал »

С голямо удоволствие разбрах, че някой се е хванал да преведе пета книга от поредицата "Мистик" - "Аз поглъщач" (в случая това е professore -моите благодарности към него). С интерес следях развитието на фенпревода, там пише "за добавяне". Този надпис обаче стои близо от месец, а като кликна на заглавието се изписва, че подготовката временно е спряна. Малко съм притеснен - какъв е проблем и кога (приблизително) да очаквам заглавието.
Благодаря за отговора-
cattiva2511

Re: Кога ще бъде достъпна "Аз поглъщач" от Алекс Кош?

Мнение от cattiva2511 »

Джордж Ал написа: 10 март 2025, 15:32 С голямо удоволствие разбрах, че някой се е хванал да преведе пета книга от поредицата "Мистик" - "Аз поглъщач" (в случая това е professore -моите благодарности към него). С интерес следях развитието на фенпревода, там пише "за добавяне". Този надпис обаче стои близо от месец, а като кликна на заглавието се изписва, че подготовката временно е спряна. Малко съм притеснен - какъв е проблем и кога (приблизително) да очаквам заглавието.
Благодаря за отговора-
Здравейте,

За жалост не мога да отговоря на този въпрос, за сега книгите се добавят от един сътрудник, тоест зависи от неговото свободно време.
Щом е за добавяне, то със сигурност скоро, но кога — не знам.
Отговор

Обратно към