Търся една книга

Търсите заглавието на книга или пък името на автор? Това е правилното място за въпроса ви.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Отговор
gan40

Търся една книга

Мнение от gan40 »

Търся да прочета отново една книга, която ми бе направила впечатление, но не мога да си спомня името й и автора...
Книгата е исторически любовен роман и започва със събирането на две разделени сестри- млади. Едната май бе гувернантка, а по малката е отвлечена и се готви търг да я продадат за секс. Към тях се присъединяват и две други момичета, помогнали за бягството на малката. Но нямат пари за храна и въглища и най-голямата тръгва по покривите да търси нещо за да изкара някой пени. Така попада на безсърдечно изоставена възрастна жена, която е попаднала в крайно лошо обкръжение. И въпреки,че самата тя няма нищо, поема грижата и за нея... И т.н.
Деситка 79

Re: Търся една книга

Мнение от Деситка 79 »

Поредица на Ан Грейси. Казва се Сестрите Чанс.
gan40

Мнение от gan40 »

Хиляди благодарности! Длъжник съм Ви!
gan40

Мнение от gan40 »

От поста Ви, и от беглите данни за регистрацията Ви, си правя, може би, прибързано заключение, че може би регистрацията Ви е била най-вече да ми помогнете... Благодарностите ми нарастват на милиони!
Отговор

Обратно към