Ал — Уилям Уортън

Търсене и предлагане на помощ при сканиране. Теми за началната работа при цифровизацията.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Отговор
WizardBGR
Мнения: 8
Регистрация: 09 юни 2011, 12:16
Местонахождение: София, България
Връзка:

Ал — Уилям Уортън

Мнение от WizardBGR »

Нямаше как да не забележа, че едно прелююбопитно произведение остава встрани от скенерите на неуморните строители на светлото бъдеще... опс, така де, напълнителите на Читанка :lol: Става дума за Ал от Уилям Уортън (Издателство: Сиела, Издание: Твърда корица, Брой страници: 392, Година на издаване: 2018, ISBN: 9789542828624). ИЗдадено е преди пет години, че вече и горница, така че не противоречи на правилата за добавяне на нови текстове. За съжаление го няма никъде из нета, както в официален, така и в неофициален електронен формат. Та... ще е хубаво, ако някой се заеме 8)

На свой ред, да не каже някой, че само искам, пък нищо не давам, съм готов да помогна, като осигуря някой-друг текст под формата на официално излязла електронна книга, стига да я имам, разбира се (а шансът е доста голям :twisted: ) Питайте на мейл [email protected] :)

Милле грацие, салюти е бачи :mrgreen: (тоест, хиляди благодарности, поздрави и целувки, някой да не се засегне сега... учете го тоя италиански :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Отговор

Обратно към

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: 0 гости