Всичко добро през новата година на всички!

Ще има ли архив във вариант "с имена"?
Ще има ли архив във вариант "с имена"?
Преди имах намерение да ги пусна "на втори етап", но след това реших да оставя всеки потребител да си генерира сам именуваните архиви.v5ev написа:Ще има ли архив във вариант "с имена"?
В този си вариант - засега не.v5ev написа:… Има ли вариант на програмата с надписи на UNI/Code?
chitanka.info.filterv5ev написа:Можеш ли да ми пратиш един Screenshot …
Благодаря!!pechkov написа:Обновление:
Направих и "name" архиви, но вече надписани с имена на кирилица. Линковете са качени в страница "Ресурси".
Поради технически проблеми със сървърите, и най-вероятно ще е временно.Geidi написа:… книги с формата Mobi вече се свалят само през линка - ресурси…
Супер, няма бъразане, когато си нагласите сървърите тогаваpechkov написа:Поради технически проблеми със сървърите, и най-вероятно ще е временно.Geidi написа:… книги с формата Mobi вече се свалят само през линка - ресурси…
Обобщените архиви са актуални към дата 31.12.2022 год, и ако на някой му потрябва нещо качено след тази дата в MOBI формат - мога да помогна индивидуално за конвертирането му от EPUB.
Не съм запознат с въпросния софтуер, и нямам отговор на този въпрос.Geidi написа:… за конвентиране от EPUB кън MOBI Download Kindle Previewer върши ли работа …
Мерси за отговора.pechkov написа: За конвертиране от EPUB към MOBI използвам програмата KindleGen, в комбинация с KindleUnpack, за да са по-малки изходните файлове. Линк за този пакет има в тази страница, в част "Софтуер".
В случая - това е "DejaVu пакета", който включва "Scan Tailor" и няколко програмки от "DjVu Libre", с които се прави пакетиране на обработените изображения в DejaVu формат. Използват ги някои сканировчици за направата на копие на оригинала от сканираните изображения в DejaVu. Практиката не е широко разпространена, макар, че си заслужава да се запазва и електронно копие на оригинала на хартиената книга.zl_tsanev написа:Кои са "Програми за обработка на книги". До тях няма достъп.
Вероятно не е само при теб, но няма как да предполагам къде ще се получи.dhh написа:… Само при мен ли е …
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости