Имейл

Един е питал, друг — отговарял…
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Отговор
Epsilon
Мнения: 16
Регистрация: 02 септември 2009, 14:19

Имейл

Мнение от Epsilon »

На имейла на Ателието се появи следното писмо:
"Здравейте
1.
Чета на английски и руски език книги и статии по съхраняване и реставрация на книги. Там срещам термини (физическите части на книгата) които не знам и искам да разбера какво значат. Например, "square","edge", "корешок","переплет"(това са физически части на книгата).
За да разбирам тези термини моля пратете ми цялата необходима информация (относно названията на физическите части на книгата на английски и руски език), в това число:
- пратете ми като файлове книги,речници,статии, като например:
английски речник с обяснение на тези термини с картинки за онагледяване на термините
български речник с обяснение на тези термини с картинки за онагледяване на термините
Руски речник с обяснение на тези термини с картинки за онагледяване натермините
- ако не можете да ми ги пратите като файлове, кажете ми къде да ги намеря в интернет
- дайте ми български, руски и английски сайтове, посветени на моя въпрос
Въобще пратете ми всякаква инфо по моя въпрос
Интересува ме най вече: обяснение на английски и руски и български термини за физическите части на книгата!
2.
Моля пратете ми като файлове в електронен вид всички книги, статии и материали, на български,руски и английски език на тема:
Как да почиствам у дома моите лични книги от всякакви замърсявания, които може някога да ми се случат (прах, кал, мазни петна, напластена мърсотия и т.н.), с общодостъпни методи и средства ?!
Ако не можете да ми ги пратите като файлове, дайте ми техния списък, и ми кажете интернет сайтове, където мога да ги чета или сваля, безплатно.
Напишете ми български,руски и английски сайтове, посветени на този мой въпрос.
Поздрави
Д. *****
Домашен телефон: 02/87*****
Това е мой личен имейл, регистриран на името на майка ми, Н. *****"


След дълбокомислени консултации в чата на коректорите, в опит да реши физически въпроса, една от сътрудничките ни състави следния отговор, който изпратих с огромно удоволствие:
"Здраве желаем!
1.
Ние също четем на шоно, суахили, мандарин, гръцки, иврит, малко японски, корейски (английския ни бe`га, малко ни е сложен), но за жалост не можем да пишем граматически правилно и не винаги разбираме… това, което четем.
Физически части на книгата, са всички части, останали незасегнати от тайна извънземна конспирация, която има за цел да премахне физическата система (живеят на кораба майка, с майките си, и искат физически да си променят местонахождението, щото нефизическите им части вече не функционират физически — Минали са всички нива на „Супер Марио“ 64 бита).
Цялата необходима информация можете да намерите на интернет сайта (но внимавайте, преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СЛАГА СТАНИОЛ НА ГЛАВАТА И АНТЕНА ПОД ТЯЛОТО (под коя част не е уточнено в упътването) В СЕДНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ, за да не ви прихване радара на ЪПГ). Адреса на сайта е: hammnogosizle//:nenormalnici_v_neta.invo. Паролата за достъп е: *** — не може да се копира и се променя на два часа, така че побързайте!
Файловете са пратени прилежно на имейл адреса, който сте посочил, очаквайте кУриера да ви посети на адрес, на адреса и телефона, от куриера, на адрес.
Руския се промени драстично от 9 май и забраниха всички нови речници до 31 февруари идното лято!
„Интересува ме най вече: обяснение на английски и руски и български термини за физическите части на книгата!“ — най-точното обяснение е дадено от японския учен НаХер Психимото: ??????!
2.
Как да почиствам у дома: Кажете на г-жа Н. ****** да плати сметката за вода, ако имате проблем с монтажа и демонтажа на възломерите, може да ни звънете по телефона (работим 24/7), и по телепатичен път ще проведем нужните инструкции…
Замърсяванията се случват, за това ние — от сайта — ползваме електронният лъчев почиствач, познат като СФБ_Никой_не_знае_какво_е_това_чудо.ЗИП

Поздрави:
Н.П.П.
Адреса, от който ви пиша е реален, но е регистриран на името на баба ми Станка, щото имаше безплатен рутер, и хващаше нелегално ВиФи по времето на комунизма в Китай!
Телефонът ми е сателитен (регистриран на името на НАСА), номерът е кодиран между узбекския в писмото!
dts.dreamer
Мнения: 18
Регистрация: 26 юни 2012, 14:00

Re: Имейл

Мнение от dts.dreamer »

Определено не им е лесно на част от хората, но това е живота - едни пишат писма в заповедническа форма (мислейки, че все още сме в комунизма и те заемат някаква висока длъжност), а други се занимават с това, което им е приятно. И писма от подобен род ги забавляват с усмивка на лице.
Отговор

Обратно към

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: 0 гости