Проблем със зареждането
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Проблем със зареждането
Здравейте искам да попитам има ли проблем със сайта тъй като в момента друго освен форума не ми зарежда. За първи път имам този проблем.
Благодаря.
Благодаря.
Re: Проблем със зареждането
При мен е подобно: един от браузерите ми дава "Bad gateway", но друг ме редиректва към m2.chitanka.info и не успявам да си обясня на какво се дължи разликата.
На кеширана в браузъра информация.
Не, не е това. Кеша, кукитата и сториджите са изчистени. Както и да е, явно има някакъв сървърен проблем.
Има сървърен проблем, като работим по отстраняването му. Поради тази причина, временно се прави пренасочване към огледало. Ако в някой браузър не се извършва пренасочване, необходимо е да разчистиш целия кеш по трасето - в браузъра, операционната система и рутера.
Ясно, мерси
Доколкото виждам форума няма свой Login, а използва формата на сайта. Това означава ли, че няма начин да се логна нито там, нито тук, докато не оправите бъга?
Доколкото виждам форума няма свой Login, а използва формата на сайта. Това означава ли, че няма начин да се логна нито там, нито тук, докато не оправите бъга?
Точно така. Надявам се съвсем скоро всичко да е up and running.
Има напредък!
Обаче във всички книги, които отворих, виждам само грешка:
"SFB Error: Unknown content at line 1: content/text/6a/27167"
Обаче във всички книги, които отворих, виждам само грешка:
"SFB Error: Unknown content at line 1: content/text/6a/27167"
Мисля, че сега не трябва да се появява такава грешка.
Чудесни сте. ДА!
Не е само при теб. Днес има проблеми от време на време.
Здравейте,
В момента се намирам в Лондон и от около три дена не ми разрешава отварянето на сайта и не ми зарежда приложението. Дали проблема е от това, че не съм в БГ? Реално приложението ми заби на 31.01 и до преди три дена показваше само това, което се бе заредило на 31ви.
В момента се намирам в Лондон и от около три дена не ми разрешава отварянето на сайта и не ми зарежда приложението. Дали проблема е от това, че не съм в БГ? Реално приложението ми заби на 31.01 и до преди три дена показваше само това, което се бе заредило на 31ви.
Много благодаря! Аз просто копитах адреса на мирора: m2.chitanka.info и сега всичко работи.
Моля качете есетата от Вацлав Хавел - “Слово за словото” и “Властта на безвластните” може и на простиращите в тези дни да послужи за публично четене.