Робърт Фийст ли?!??drackon написа:Всичко от Робърт Фийст...
Сещам се за Реймънд Фийст и за Робърт Джордан, ама Робърт Фийст за пръв път чувам
Робърт Фийст ли?!??drackon написа:Всичко от Робърт Фийст...
:(:( Дано я дочакаме...cveti написа:До колкото знам все още няма обявена дата, имам чувството, че ще ни се наложи доста да почакаме. Поредицата е една от най-добрите които съм чела. Малко автори могат да съчетаят така добре реализъм и фентъзи.
Благодаря за подсещането!!!Павката20111 написа:Вече и на български - "Рицарят на седемте кралства" е качена тук http://www.rulit.net/books/ricaryat-na- ... 39681.html. Приятно четене!
Приятелче, прочете ли книгите или ги прелисти ей така в автобуса? Не ме разбирай погрешно, нямам намерение да се заяждам, но просто Джон Сноу ( Сняг-това просто някакси не мога да го приема като негово име; всички други "копелета на Севера" да, но не и Лорд Сноу ) го убиха пазачите на вала в края на 5ти том. Burn them allГеорги Александров написа:шестата книга се очачка да бъде завършена (по неофициална информация) най-рано към средата на 2015 година, (по последин данни Мартин е написал 600 страници от тях 300 са били готови от миналата книга, останалите 300 са написани но не са проверени, той самия е обявил че книгата ще е около 1500 страници,) което значи че не може да я очакваме на българсикя пазар не по-рано от началото на 2016. Аз обаче съм досат разочарован от последните две книги, много излишни неща имаше в тях (повтярше се сто пъти какво става при Джайм например, от пътуването на Тирион окакто го заловиха бе ала-бала, Денерис - пълан скука, за сметак на това можеше отдавна Аря да се е върнала във Вестерос при Джон СНяг, не е ясан и съдбата на Санса, а Рикон съвсем го забравиха, не знаем жив ли е още. на практика нямаме почти никакав информация за Другите и твърде малко за намеренията на Мелисандра. Твъред много развръзик висят в Нищото, а се появиха мноог нови централни герои? Аз лично - ако Мартин убие само един от тримаат герои Джон Сняг, Станис или Тирион - в следващата книга спирам да чета поредицата. Тия герои в последните три книги изнесоха поредицата на гърба си.
mattridge написа:
Технически си прав, но не е ясно дали е мъртъв на 100%. Очаква се да има изненади по отношение на "смърта" на Джон Сноу. След около година ще разберем как стоят нещата.
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости