Страница 1 от 1

Търся книги за Черната смърт

МнениеПуснато: 15 февруари 2013, 18:39
от dorostol2003
Здравейте отново..незнайно защо някой от админите реши да ми изтрие предната тема, но както и да е!
Това, което търся са книги в електронен вариант ( за e-books) на тема голяма чума през 14 век, по-известна като Черната смърт!
Единственото , което намерих досега и започнах да чета е книгата на Кони Уилис "Книга на страшния съд" . Не особено гениално четиво, но интересно написана и се позовава на исторически факти.
Моля ако някой може да помогне да пише, може да се каже, че съм обсебен по темата и ще ми е изключително интересно да прочета и художествени произведения,а не само исторически извори и информация.
Благодаря предварително на всички отзовали се!

Re: Търся книги за Черната смърт

МнениеПуснато: 15 февруари 2013, 18:56
от Бам Бам
Твоята предишна тема беше за търсене на конкретно произведение в електронен вид, а право да пускат такива заявки имат само хора, които са обработили поне една книга в ателието на библиотеката. Има важна тема, която стои най-отгоре и е озаглавена "Прочети, преди да пишеш!", където това е уточнено.

Re: Търся книги за Черната смърт

МнениеПуснато: 15 февруари 2013, 19:41
от dorostol2003
Тогава се извинявам! Все пак ако може оставете темата, поне докато някой ми помогне! Разчитам ,че някой ще има подобна информация.

Re: Търся книги за Черната смърт

МнениеПуснато: 20 февруари 2013, 13:29
от maskara
Даниел Дефо, Дневник на чумавата година. Чела съм още една - Уилям Робъртс - Черната смърт, издадена е 1991, но не ме впечатли. Във "Вечната Амбър" героите също преживяват чумата в Лондон.