Страница 1 от 1

Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 19 март 2012, 20:34
от haotichen
Привет. В Ателието забелязвам, че има книги със статус "замразени". Не ми е напълно ясно за какво става дума, да кажем, в случая с "Метро 2034", която доста време беше така, предположих, че или е прекратена за момента работата по нея, или не са минали две години от издаването. В случая с книгите на А. Сапковски от поредицата за вещера, обаче, има такива със статус "Проверен (замразена)". Тук вече не разбирам изобщо. Защо са замразени? Кога ще бъдат размразени? Може ли малко разяснение за замразяването като цяло, моля?

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 19 март 2012, 21:12
от forri
хахааааа, ами ще бъдат "размразени", предполагам, след като мине 2 годишния срок от издаването им. подозирам, че такъв е случая с въпросната книга - без да съм проверила. иначе две са причините книгата да бъде замразена в ателието, едната, както вече казах - не са минали 2 години от издаването, другата - ако човекът, който я обработва е преустановил работата по книгата за известно време.
надявам се да съм ти била полезна.

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 20 март 2012, 14:45
от haotichen
Добре де, тогава защо въпросните книги от "Вещерът" могат да бъдат свалени от външен линк?

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 20 март 2012, 16:54
от Бам Бам
Съдържанието на линкове с файлове, разположени извън chitanka.info не засяга по никакъв начин библиотеката, тъй като правилата й не важат извън нея. Всеки е свободен да качва каквото иска по други места в нета и носи отговорност за действията си.

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 20 март 2012, 18:40
от haotichen
Ясно. Благодаря и на двама ви за информацията!

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 21 март 2012, 13:44
от Гост
Искам да се включа в работата по Метро 2034, бихте ли ми обяснили как да стане това?
ВИждам, че процеса е на 49%, но какво значи това? Чакаме сканиране на останалите страници ли, някаква проверка ли се очаква?

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 21 март 2012, 18:02
от forri
ами... няма лошо, но като гледам работата по книгата доста отдавна е преустановена. последната актуализация на инфото е от 12.09.2010, т.е. преди година и половина :shock: а също така липса какъвто и да е файл, сканиран или текстови, така че няма как да се включиш, освен, ако не я сканираш сам и не започнеш всичко отначало. можеш също да опиташ се да се свържеш с TheReaper на лична и да го попиташ до къде е стигнал, ако изобщо ти отговори... нямаш голям избор :) успех ти желая.

Re: Kakво е "замразена"?

МнениеПуснато: 22 март 2012, 10:03
от biro
Аз го питах на лични още преди месец, но отговор няма. Мислех си, че има някъде качени файлове. Щом няма здраве да е.
Хубаво би било ателието да се преустрои, така че да изисква качване на сканираните файлове при създаване на ново произведение.