Страница 1 от 1

Търся преводач за любовен роман от Български към английски.

МнениеПуснато: 05 юли 2018, 17:12
от Deco90
Здравейте, търся начинаещ(любител) преводач, който да преведе вече издадената ми книга от български на английски език. Става въпрос за превод на любовен роман, който също така и съдържа доста афоризми, които може би ще бъдат най-трудното за превод, защото всичко останало са нормални разговори между младежи. Страниците за превод от Български на Английски са 180 стандартни страници. Книгата е публикувана и е от 3 месеца на българския пазар и предизвиква интерес. Затова ми се иска да се опитам да я пусна в Амазон.
За съжаление бюджета ми е ограничен затова и търся някой, който вярва, че ще се справи, но не би искал твърде голяма сума за извършения превод. А ако и той повярва в книгата съм склонен и да му заплатя една част от исканата от него сума сега, а другата да му изплатя, ако книгата успее да направи някакви приходи в Амазон, което е изключително трудно, но все пак съм решил да опитам.

Ще очаквам Вашите предложения със цени на страница на лични съобщения, както и всякакви допълнителни въпроси!

Re: Търся преводач за любовен роман от Български към английски.

МнениеПуснато: 07 август 2018, 17:58
от missdoncheva
Здравей, намери ли си преводач?
Ако не, можеш да се свържеш с мен на [email protected]
Аз съм професионален преводач, но също така подкрепям каузата на Моята библиотека и вече съм работила с доста български автори, т.е. цената не е най-определящото нещо.