Къмпинг Горубляне и ерата на лудаците

Тук можете да публикувате собствените си произведения, които желаете да бъдат прочетени и коментирани от аудиторията на библиотеката.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Къмпинг Горубляне и ерата на лудаците

Мнениеот ДиКоМит » 24 септември 2019, 19:52

Това е полу-биография!Някой би запитал:”Ама,как така?Какво е това полу?!”
И аз бих се съгласил.Как може да си полу-идиот или полу-човек,или полу-.....?Сещайте се!Или си изцяло или нищо.
Но в това четиво ситуацията е следната.
Когато съдбата ме отведе да изкарвам прехраната и съществуването си на Горубляне,като продавач(основно) на употребявани автомобили,с времето се зародиха интересни и дори абсурдни ситуации.Отделно,всеки споделяше част от премреджията си в този бизнес.Повечето лакардии бяха и комични и трагични.Всеки е цъкал(не с мишката!) на невероятните истории,разказвани от другите.Аз също се сблъсках с всякакви ситуации и човеци.Определено ми беше интересно и въпреки лошите полеви условия-прах,мръсотия,студ и пек,нерви и прочие,не съжалявам за прекараното време там.
Така в един момент ми хрумна да опиша тези човешки драми.И особено моите премреждия.Обаче,оказа се не толкова лесно.Това,което за едни щеше да е интересно,за други би било скучно и глупаво.Още на 10-тата страница зациклих.Чета написаното и ми е еднообразно.Какво толкова би вълнувало някой за мойте си перипетии?Така няколко дни.
И изведнъж ме осени!
Житейският ми опит и преживявания ми позволиха да раширя полето на действие.Измислих си една сестра,някои случки,обърнах някои ситуации и нещата започнаха да се подреждат.
Остана само да ги сглобя хронологично и логично.Това ми отне около 8-9 месеца.Това е време с писане от време на време.Редакциите не броя-последната беше на 20.09.2018-та!И затова нещата са полу.Но в големият си процент,преживяванията на Коста и Илиада са мои собствени.
Мисля,че се получи интересно и раздвижено.И някак си раздвоено!Ако отделите време да прочетете книгата(за пръв път така наричам написаното и това ме кара да се чувствам някак си извисен!),накрая съм уверен,че удоволствието ще е взаимно.

Благодаря за изборът ВИ!!

Димитър Костов-doktora
Чакрък Задколесников
ДиКоМит и .......

…..многото други в мен.
Прикачени файлове
Къмпинг Горубляне-книгата за читанка.docx
Роман от Митко Костов-полу-автобиография
(419.26 KiB) Свален 74 пъти
ДиКоМит
 
Мнения: 1
Регистрация: 24 септември 2019, 19:48

Обратно към Авторски текстове

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости