Страст

Тук можете да публикувате собствените си произведения, които желаете да бъдат прочетени и коментирани от аудиторията на библиотеката.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Страст

Мнениеот alessa » 08 юни 2019, 01:01

Приближих до Криста. Очите и грееха. Този визуален контакт роди в мен хиляди желания. Знаех,че мога да започна отначало с нея. Сякаш току що сме се запознали.Ръцете ми се овлажниха. Изпитвах страх и в същото време желание. Тялото ми тръпнеше.Плъзнах пръст по рамото и,и мислено я съблякох.Представих си как тънката нишка на роклята,прегърнала рамото и,се свлича надолу. Почувствах потреперването. Разчете мислите ми,аз нейните. И двамата искахме,бяхме готови да се отдадем на желанието. Не можех,да не забележа,че всички погледи бяха вперени в нея. Това ме напрегна. Не исках никой да гледа,това което е мое.Отдръпнах се настрани. В главата ми се завъртя рояк от мисли. Написах на едно листче:След пет минути среща в градината,пред фонтана. Върнах се бързо при нея,и поех ръката и небрежно. Поставих листчето внейната длан.Тя се развълнува. Като,че тръпки я полазиха.Опита се да каже нещо,но то се накъса от превъзбудата и излезе като стон. Тръгнах бързо към градината,където щях да и се насладя. Минах незабелязано покрай гостите на приема,и се отправих към фонтана. Прекрасно знаех,че там няма ярки светлини. Поставените лампички,мъждукаха като светулки.Застанах така,че да видя кога ще дойде.
Чух глухото потракване на токчетата,и се изпълних с желание. На вълни ме заливаше като цунами. Ту топли,ту студени.Предвкусвах победата. Щях да я имам само за себе си. Криста...Видях,че е близо и я издърпах към тялото си.Бяхме лице в леце. Дъх в дъха. Бързо завладях устните и. Искрите от целувката,разпращаха електричество,както по моето тяло,така и по нейното. Уловил я в плен на ръцете си,виждах как се превива от насъбралата се емоция. Ръцете и трскаво се пързаляха по тила ми,а пръстите се приютиха в косата ми. Аз я докосвах навсякъде и опознавах всяко кътче. Бавно,решително ръцете ми я правеха само моя. Тя изстена и отпусна глава назад. Разкри ми нови територии за превземане. Захапах леко брадичката и плъзнах езика си надолу пошията.Толкова сочен плод не бях вкусвал до сега. Езика ми пируваше.Тя изпусна още един отчаян стон... Още един умоляващ стон.Почувствах безсилието в тялото и,когато започна да губи равновесие,и да се разпада под набезите на устата ми. Бях толкова голям.. Никоя жена не ме беше карала да се чувствам като господар на света и.Притиснах я още по-силно до тялото си и усещах как гърдите и се нуждаят от кислород,но не може да го намери. Опитах се с целувки да и дам от моя,но и аз самия нямах. Телата ни бяха влажни от страстта. Плъзнах бързо презрамките надолу. Роклята и,освободена,покорно се плъзна по нежните извивки. Оставих я по бельо. Виждах я още по-копнееща. Жадна за мен. Премрежения и поглед,подсказваше,че е останала само по чувства. Тук... На това място нямаше място за разум.Спрях за миг да я погледам,как се превива от болезненото желание. Беше върховна гледка. Богиня! Поставих върховете на пръстите си върху шията и ги плъзнах внимателно надолу,а тя затрепери.Не беше от студ.Едва я докосвах,а тя се мяташе.Отметнах къдриците назад и забих зъбите си в оголената пулсираща артерия на шията и.Продължавах да я целувам,докато навлизах в нейния свят.Обладах го и го разтърсих из основи.Тя беше вече моя, изцяло. Това девствено място,се опорочи от стоновете ни.Две тела в едно. Две души в една. Един дъх..Едно докосване. Всяко последвало начинание допълваше внушението... Тя бе моя.Сложих глава върху рамото и,когато и аз срутих своя свят. Бях готов за нови подвизи. Готов и силен да се изправя срещу всичко и всеки.За миг си помислих..Криста,какво направи с мен?! Изпълни ме с копнеж,за който не бях подозирал,че може да съществува. Или най-малкото да извира от душата ми.
alessa
 
Мнения: 22
Регистрация: 29 април 2019, 21:13

Обратно към Авторски текстове

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости