Общи приказки

Разни теми, разни идеали
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Общи приказки

Мнениеот Гост » 23 май 2019, 09:14

Здравейте приятели от Моята библиотека,
От много години използвам този сайт (или както там трябва да се казва), но досега не съм намерил... желание (в никакъв случай липса на време) да изкажа своята благодарност на всички, които са създали и поддържат програмата. От малък (от 5-годишен) най-голямо удоволствие изпитвам от четенето. Вече съм на възраст и в годините на моето детство, освен игрите с децата от махалата и съучениците, четенето на книги беше другото голямо приключение за мен. Много по-късно се появиха другите неща, които заеха свободното време и на деца и на възрастни - новите технологии, с техните безкрайни възможности. Но и днес четенето си остава същото приключение за мен.
Затова с голямо удоволствие благодаря на всички вас, които поддържате този сайт. Навремето си купувах много и най-различни книги, повечето от които така и не прочетох. Но сега благодарение на Моята библиотека отново, ден след ден, потъвам в голямото приключение по страниците на прекрасните книги, които мога да намеря.
Искам от цяло сърце да ви благодаря и ви пожелая още по-успешна и ползотворна работа, за радост на всички ценители на хубавата книга.
С уважение
Любомир Ганчев :D
Гост
 

Обратно към Общи приказки

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости

cron