Не съм чак толкова придирчив, особено откак навърших 45 години, но чудна работа, все още ми правят впечатление разбърканите букви, като например това в темата: "сйата".. Мисля си, може пък да съм изостанал от времето, от хората, предполагам си, че като човек седне да пише нещо, особено пък публично, преди да го прати, сиреч публикува, да го прочете веднъж, да види какво е написал, пък тогава да го публикува. Инсталирах един нов браузър, баш съвсем съвременен, рекох си, наистина съм изостанал, като работя със софтуер отпреди 10 и кусур години, наистина, ударил съм една водка, но я да вляза с тоя нов браузър във форума на "Моята библиотека", да видя форум, това онова...
А проблеми, Шивикова, има, няма как да е без проблеми, защото, представете си, ако всичко е без проблеми, какво ли ще бъде? И мисля си сега, ей така, както съм се отпуснал и разконцентрирал, като на вас не ви се отваря сайтът, само форумът ли ви се отваря?
SY, Victor from
http://bezmonitor.com shivikova написа:Защо не може да се отваря сайта? Проблем ли има?