Малко помощ при създаване на уеб сайт

Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Отговор на темата


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Усмивки
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode е включен
Кодът [img] е включен
Кодът [flash] е изключен
Кодът [url] е включен
Усмивките са включени
Преглед на темата
   

Разгъване Преглед на темата: Малко помощ при създаване на уеб сайт

Re: Малко помощ при създаване на уеб сайт

Мнение от Бам Бам » 11 септември 2018, 18:08

Как не ви е срам да си правите SEO, злоупотребявайки с проект като Читанка? Байганьовщина на трета степен...

Re: Малко помощ при създаване на уеб сайт

Мнение от TheEconomist » 11 септември 2018, 16:18

Здравей, с радост ще ти отговря на въпросите, защото съм компетентен по тази тема. Пиша набързо, а ти ако имаш някакви въпрос ми пиши съобщение.

1. Вземи си стар домейн, изобщо не се занимавай с нови. Цената е малко по-висока, но си заслужава. Пробвай в https://domeinite.bg/ - те предлагат доста домейни, които са с добри имена и имат някаква история.

2. Купувай си линкове редовно, те ще помогнат да позиционираш сайта си по-добре. Най-добрата фирма, за която се сещам е https://linkove.bg/ - те продават големи количества и са доста популярни в бранша. Може да разгледаш и мненията за тях.

3. Относно сателитните блогове - https://seo.domains/ погледни тук. Всеки месец пускат един списък с подходящи за тази цел. Разгледай и си избери и им пиши, за да го купиш. Съветвам те да започнеш постепенно и като видиш, че има смисъл - давай смело.

Оставам на разположение, ако искаш да питаш още нещо :)

Григор

Re: Малко помощ при създаване на уеб сайт

Мнение от shadow_bobi » 28 август 2018, 07:47

Добро утро, уважаеми TheWitch1,

Популяризирането на сайт, в който желаете да инвестирате, е хубава идея.
Очакванията Ви Читанка да спомогне за това - не съвсем. Проектът Читанка е некомерсиален. И се осъществява само от доброволци, безплатно.
Затова и популяризацията на начинанието, ако желаете да заимствате от опита и практиката на Читанка за известността ѝ, се дължи на съдържанието.
Поне личното ми мнение е, че останалите подробности, за които питате, са али-бали от други проекти, които смучат пръсти, или търсят търговски успех. В Читанка няма такива цели.
Желая Ви успех с начинанието.

Малко помощ при създаване на уеб сайт

Мнение от TheWitch1 » 16 август 2018, 15:44

Добро утро! С мои роднини ни хрумна да създадем сайт за студенти и ученици и да инвестираме в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и все повече хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

Към началото