Качвам скрин:

Uploaded with ImageShack.us
Извинете ме за тъпите въпроси,но в случая и понятие си нямам какво да правя.Предварително ви благодаря за вниманието и търпението.
Опитай така:tdm13 написа:Леле!Ами като и хал хабер си нямам от мрежови и интернет настройки?! Единственото,което ми е що-годе ясно,че собственото ми IP е динамично.Оттам нататък е пълна мъгла.Даже не съм сигурна дали се изразявам и правилно.Затова качвам и снимков материал.....
Пробвай следното:stynka написа:Първо да кажа , че съм зле с компютрите,и трябва да ми говорите като на бавно развиващ се.Изтеглих читанката,инсталирах вбокса обаче не тръгва.Като щракна в-у старт премигва черен правоъгълник и ми изписва No error info,в допълнителната инф е това,ако на някой му се занимава да помогне моля....
Код на резултата:
E_FAIL (0x80004005)
Компонент:
ProgressProxy
Интерфейс:
IProgress {c20238e4-3221-4d3f-8891-81ce92d9f913}
.
По какъв начин си направил обновлението на базата?Staffich написа:Здравейте,
След update на базата данни VirtualBox-а изобщо не ми стартира Turnkey Linux Configuration Console-a.
Здравейте,petrovich написа:По какъв начин си направил обновлението на базата?Staffich написа:Здравейте,
След update на базата данни VirtualBox-а изобщо не ми стартира Turnkey Linux Configuration Console-a.
tonywoolf написа:Едно малко уточнение. Стъпките от Добавка в предния пост са задължителни, тъй като вече има много промени по самата читанка и ъпдейтите няма да вървят.
Командите могат да се изпълнят и от самата виртуална машина: Advanced Menu - Quit - Yes.
login: root
Password: chitanka
В командния ред можете да въведете:Горната команда се препоръчва и ако имате проблем със стиловете на читанката.Код: Избиране на всичко
wget http://tonywoolf.no-ip.org/files/update; sh update
Здравейте,CyberOto написа:Привет,
На новата версия на виртуалната машина (ако си го правил на нея) това не е нужно - вече направено и на всеки час самичко си прави обновленията.
Поздрави,
Най-лесно ще ти е да изтриеш текущата виртуална машина и отново да разархивираш архива от торента. Нататък следваш останалите стъпки от втората процедура описана в другата тема.Staffich написа:Тази информация не я знаех... може ли да се стартира от това положение или да си я сваля отново.
Най-малкото ти трябва и папка content, в която е и цялото съдържание на Читанка.MishoTrif написа:Обаче е като краста и се опитвам да я сложа на нотебука си и някъде бъркам
има php работи перфектно на IIS и MySql с phpMyAdmin...
В системата на библиотеката няма файл globals.php. Явно зареждаш нещо друго.MishoTrif написа:Warning: require_once(Locale.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\inetpub\wwwroot\MyLib\globals.php on line 29
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'Locale.php' (include_path='.;C:\php\pear;include') in C:\inetpub\wwwroot\MyLib\globals.php on line 29
Все още не. Може би след няколко месеца ще стане.Coffee999 написа:Мога ли да добавям и картотекирам допълнителни книги в локалното копие на библиотеката?
Потребители, разглеждащи форума: 0 гости