Защо не се качват нови книги?
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!
Защо не се качват нови книги?
Бих искал да разбера защо спряха да се качват нови книги -имам предвид нови заглавия,а не нови,като дата на издаване.Никой не сканира,или има друга причина?
Re: Защо не се качват нови книги?
Къде си видял, че не се качват нови книги?
Вместо да попиташ „Как мога да помогна“, си тръгнал да ни губиш времето с глупави въпроси. Да не си изчел всичко, което е в библиотеката?!D.Petrov написа:Бих искал да разбера защо спряха да се качват нови книги -имам предвид нови заглавия,а не нови,като дата на издаване.Никой не сканира,или има друга причина?
Аман от подобни философи-какъв си ти,та да определяш един въпрос дали е умен или глупав?Каквото ми е харесало съм го изчел.
Такова отявлено зъбене на админа не е здравословно, приятел!D.Petrov написа:Аман от подобни философи-какъв си ти,та да определяш един въпрос дали е умен или глупав?Каквото ми е харесало съм го изчел.
Въпросът ти е отявлено дразнещ, почива на невярно твърдение и е поредният от много дразнещи въпроси, пускани в този форум от куп 'потребители', лакоми да потребляват без да допринесат абсолютно с нищо.
+1Борислав написа:Вместо да попиташ „Как мога да помогна“, си тръгнал да ни губиш времето с глупави въпроси. Да не си изчел всичко, което е в библиотеката?!
OK,sorry.
Не предолагах,че толкова насериозно се вземат хората тук.Гледайте по-ведро и не правете войни от всеки въпрос,който не ви е харесал,но който по никакъв начин не съм искал да засегне който и да е.
Не предолагах,че толкова насериозно се вземат хората тук.Гледайте по-ведро и не правете войни от всеки въпрос,който не ви е харесал,но който по никакъв начин не съм искал да засегне който и да е.
Предполагам, въпросът ти е неправилно формулиран. Най вероятно си искал да попиташ "Защо не се качват нови книги, които са по мой вкус и все още не съм чел?". Така че, ако оставиш лист с предпочитанията си, в един близък бъдещ момент...
Поздрави!
Поздрави!
- PoslednaDuma
Ами ако потърсиш вината в себе си няма и ти да мислиш, че някой води война против теб. В горния пост добре ти намекват, че може би не си си формулирал правилно въпроса. Но и това не е болка за умиране! Сила ще покажеш ако съобразявайки се с бележките на другите си поставиш отново въпроса. Успех!
Да задам иначе въпроса, кое налага нуждата от забрана за качване на книги по нови от 2 години?
Може ли аз да се пробвам?FTA написа:Да задам иначе въпроса, кое налага нуждата от забрана за качване на книги по нови от 2 години?
Ъммм... борбата срещу консуматорската култура, която доказано води до затъпяване?
Уцелих ли?
Нещо не разбирам, как като чете книги човек става тъп , независимо платени или безплатни.Кал написа:Може ли аз да се пробвам?FTA написа:Да задам иначе въпроса, кое налага нуждата от забрана за качване на книги по нови от 2 години?
Ъммм... борбата срещу консуматорската култура, която доказано води до затъпяване?
Уцелих ли?
Те твърдят, че губят така или иначе. И в случаи с 20 годишни книги. Ако питаш издателствата тоя сайт няма и да го има. Та получих си отговора.Гост написа:Издателствата. Те губят в противен случай.
Малко оффтопик, може ли някой да ми посочи къде е връзката „Подготовка на ново произведение“.. бих искал да сканирам и редактирам 1-2 книги, но не виждам от къде да добавя информация, че съм се заел. И преди съм добавял книжки, но сега нещо не намирам бутона. Благодаря предварително.
- Spellweaver
- Местонахождение: Стара Загора
- Връзка:
http://chitanka.info/workroom/entry Ето директен линк.piki написа:Малко оффтопик, може ли някой да ми посочи къде е връзката „Подготовка на ново произведение“.. бих искал да сканирам и редактирам 1-2 книги, но не виждам от къде да добавя информация, че съм се заел. И преди съм добавял книжки, но сега нещо не намирам бутона. Благодаря предварително.
Иначе можеш да стигнеш до него като влезеш в секцията "Ателие" (най-десният оранжев бутон в горната част на главната страница http://chitanka.info/ и след това натиснеш бутона "Подготовка на ново произведение", който се намира точно над списъка с обработваните заглавия.
Благодаря за линка, но нито виждам подобен бутон, нито ми зарежда "формата" за заявка на произведение, каквато я помня от преди. Цъкването на този линк (http://chitanka.info/workroom/entry), показва списъка в Ателието.
Ето какво виждам:
Ето какво виждам:
- Spellweaver
- Местонахождение: Стара Загора
- Връзка:
Изглежда проблемът е в Internet Explorer. Когато използвам Mozilla Firefox и Opera виждам бутона, а когато използвам Explorer - не.piki написа:Благодаря за линка, но нито виждам подобен бутон, нито ми зарежда "формата" за заявка на произведение, каквато я помня от преди. Цъкването на този линк (http://chitanka.info/workroom/entry), показва списъка в Ателието.
Ето какво виждам:
EDIT: Сега виждам че и ти си с лисицата... Представа си нямам какъв може да е проблема
Fixed!Mandor написа:Може би не си разрешил получаването на писма от потребители?
Не като чете книги, FTA. Като не чете предишни вариации по темата...
Но да не разводняваме конструктивния развой на дискусията.
Но да не разводняваме конструктивния развой на дискусията.