Страница 1 от 1

Общи приказки

МнениеПуснато: 23 май 2019, 09:14
от Гост
Здравейте приятели от Моята библиотека,
От много години използвам този сайт (или както там трябва да се казва), но досега не съм намерил... желание (в никакъв случай липса на време) да изкажа своята благодарност на всички, които са създали и поддържат програмата. От малък (от 5-годишен) най-голямо удоволствие изпитвам от четенето. Вече съм на възраст и в годините на моето детство, освен игрите с децата от махалата и съучениците, четенето на книги беше другото голямо приключение за мен. Много по-късно се появиха другите неща, които заеха свободното време и на деца и на възрастни - новите технологии, с техните безкрайни възможности. Но и днес четенето си остава същото приключение за мен.
Затова с голямо удоволствие благодаря на всички вас, които поддържате този сайт. Навремето си купувах много и най-различни книги, повечето от които така и не прочетох. Но сега благодарение на Моята библиотека отново, ден след ден, потъвам в голямото приключение по страниците на прекрасните книги, които мога да намеря.
Искам от цяло сърце да ви благодаря и ви пожелая още по-успешна и ползотворна работа, за радост на всички ценители на хубавата книга.
С уважение
Любомир Ганчев :D

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 14 ноември 2019, 11:54
от mima74
Поздравления за похвата и аз също намира сайта/платформата за изключително полезен/а, но досега не съм давала обратна връзка.

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 09 декември 2019, 15:33
от :(:(:(
Пичове, не мога да повярвам, че в читанката се качват 5 хубави книги на кръст годиншно. Всичко друго е някаква помия от сапунени романи и трилъри. Как се стигна дотук? :(

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 09 декември 2019, 15:54
от notman
:(:(:( написа:Пичове, не мога да повярвам, че в читанката се качват 5 хубави книги на кръст годиншно. Всичко друго е някаква помия от сапунени романи и трилъри. Как се стигна дотук? :(

С труд, талант и упоритост! :)

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 10 декември 2019, 21:47
от zl_tsanev
:(:(:( написа:Пичове, не мога да повярвам, че в читанката се качват 5 хубави книги на кръст годиншно. Всичко друго е някаква помия от сапунени романи и трилъри. Как се стигна дотук? :(


... на кръст... е излишно
Нима си прочел/а всичко публикувано в ЧИТАНКА?
А и всичко е въпрос на вкус...

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 11 декември 2019, 12:15
от Онзи същият
zl_tsanev написа:Нима си прочел/а всичко публикувано в ЧИТАНКА?
А и всичко е въпрос на вкус...


Когато някоя манджа вони неприятно още със заглавието си, не е необходимо да я вкусиш, за да се увериш, че наистина е отвратителна. Сиреч, това е въпрос не на вкус, а на нюх - а това значи най-малкото (културен) опит, информираност , интуиция, zl_tsanev.

Re: Общи приказки

МнениеПуснато: 16 декември 2019, 13:41
от Еми
Безспорно има много по-информирани хора, по-културни, по-интуитивни, майстор готвачи. Ще цитирам Иван Тотоманов:
"Има книги за богати, за бедни, за умни, за глупави, за деца…
Важното е да ги има.
И да ги четем."
Моля, не раздавайте акъл кой какво да чете. Четете любимите си книги и не обиждайте тези, които не пасват на вашите предпочитания. А ако любимите ви книги липсват в Моята библиотека, би било чудесно да ги цифровизирате, за да ограмотите останалите.