Страница 1 от 1

Разархевиране?

МнениеПуснато: 11 август 2017, 00:31
от ivaylo13
Здравейте. Два дена търся из форума отговор на "сложният" ми въпрос. :D След като сваля всичките архиви от рздел ресурси, почвам да ги разархивирам под ред в една и съща папка ли. Примерно първо разархивирам "обобщен до декември 2016 год. включително" после в него "януари и февруари 2017" и ако ме пита да замести повтарящите файлове? Давам премести и змести ли? Идеята ми е такава, да не стане да тегля сумати време и накрая да омажа цялата работа. Благодаря предварително.

Re: Разархевиране?

МнениеПуснато: 11 август 2017, 15:05
от pechkov
При линковете за архивите има и линк за описанието им: https://pechkov.chitanka.info/#archives

Описано е следното:
Обобщените архиви съдържат всички произведения до края на месеца, през който са направени. Всеки месец се изготвят месечни обновления, които имат същата структура на папките и файловете като обобщените архиви, и е достатъчно месечните архиви по ред на месеците да бъдат разархивирани в същата папка, където е сложен първоначално обобщения архив, като по този начин новите произведения ще бъдат добавени, а коригираните - ще бъдат подменени (архиватора може да поиска потвърждение за замяна на съществуващите файлове).
Забележка: Забелязано е за някои архиватори, че имат ограничение до 30 000 файла, и разархивирането на обобщените архиви с тях няма да е правилно. Използвайте актуални версии на архиваторите.
Важно: Обобщените MOBI архиви са с по-голям размер от 4 GB, и свалянето на дисков дял форматиран на FAT или FAT32 не е възможно. Моля проверете предварително каква файлова система използвате.

Re: Разархевиране?

МнениеПуснато: 11 август 2017, 21:20
от ivaylo13
Много благодаря за подробния и бърз отговор от pechkov. При обикалянето ми вчера в форума ,много често се натъквах на него, винаги гледа да помогне. Даже следи за добрия тон в форума. Благодаря също и на хората които стоят зад цялата идея (chitanka). Сега бях в раздел "дарения" :( сложна работа. Ако си направите един обикновен PayPal (за такива като мене неразбиращи от бийткони) с удоволствие ще даря.

"Chitanka" супер сте. :D