Страница 1 от 1

Молба за съвет

МнениеПуснато: 15 август 2015, 12:35
от newactoryes
Здравейте! Не знам към кого да се обърна със следващия въпрос. Имам мои текстове в електронен вариант, които вече са издадени на хартия, но желая да ги публикувам и в "Моята библиотека". За съжаление ми е трудно да се справя сам с формат SFB. Има ли възможност да ми бъде оказана помощ в това отношение и, ако има, при какви условия?

С уважение:
Кольо Карагеоргиев /newactoryes/

Re: Молба за съвет

МнениеПуснато: 01 септември 2015, 11:49
от shehi
Моля за извинение, г-н Карагеоргиев, но ще се възползвам от Вашата тема, за да задам подобен въпрос.
Искам да предложа моя книга за публикуване в Читанка. Писах на имейла, но ми беше отговорено, че трябва да си я обработя и да я кача. Аз се считам за доста грамотен компютърен потребител, но си признавам, че обясненията за обработка на книги в ателието ме карат да се чувствам като умствено изостанала. Нищичко не проумявам от тях! Буквално ме блокират, все едно мъжът ми ми говори за устройството на автомобила.
Та, при мен отговор, който насочва към ателието и наръчника няма да свърши работа. Аз моля, ако има някоя милостива душа да ми помогне. Книжката е в Word и не е голяма, няма 40 страници.

Re: Молба за съвет

МнениеПуснато: 21 септември 2015, 17:31
от Еми
Трябва някой от доброволците да се наеме да прочете текста. А това си е трудоемко, защото го правим като хоби в свободното си време. Аз съм от тях, но си признавам, че направих няколко книги, от които още ми се гади. Предполагам, че поради тази причина никой не ви е отговорил. Тук всеки прави книги, които харесва. Как да вземе нещо, което не познава? При издателствата е ясно - плащат ти и се напъваш. Тук е от любов към книгите и предпочитания към автора. Предполагам, че затова са ви посъветвали сами да ги предоставите. Не е трудно, следвайте правилата за корекция.