Страница 1 от 1

Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 27 юни 2009, 17:37
от Nadenceto22
Гледам, раздела е празен...
Та, реших да създам една тема, за един от любимите ми автори - Шарлот Бронте.
Какво мислите за нея и творчеството й?
"Джейн Еър" и "Вийет" са двете й книги, които са ми направили най-силно впечатление. "Джейн Еър" веднага ми влезе под кожата и я прочетох за два дни. Има някакъв специфичен начин, по който Шарлот създава връзка между читателя и произведението й, който не мога да си обясня, просто така го чувствам. "Вийет" четох малко по-бавно и по-задълбочено, от една страна. Боже, какъв край има тази книга! Никога не съм очаквала, докато четох че ще свърши по такъв начин! :)

Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 18 януари 2010, 12:23
от kjhgfd
Мога само да кажа,че "Джейн Еър" е една от любимите ми книги, които с удоволствие препрочитам понякога."Вийет" не съм я чела,но като ми остане малко време и това ще направя.А за "Джейн Еър"....пожелавам на всеки такава любов, каквато е между Джейн и мистър Рочестър!

Re: Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 24 март 2011, 19:15
от Кремена
И за мен Джейн Еър е една от най-добрите книги,написани някога.Аз като цяло съм огромен фен на Шарлот Бронте и имам вси4ко,което е писала.Но със сигурност Джейн Еър ми е любимата книга :)

Re: Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 26 септември 2015, 11:19
от Maq10
Обожавам Шарлот и Емили, за мен техните книги за класика, невероятни са, препоръчвам на всеки.

Re: Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 19 ноември 2015, 03:00

Re: Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 19 ноември 2015, 04:39
от german_tiger
Тази тема и потребител Мая бяха причината да се регистрирам в сайта - благодаря (на платформата, на създалия и писали в дискусията също).

Re: Шарлот Бронте

МнениеПуснато: 23 август 2016, 22:15
от Krassie
Определено "Джейн Еър" е роман, който те грабва от първата страница ... започнах го с голяма доза скептицизъм заради обема му, но сега е един от любимите ми, да не кажа №1 в класацията ми. "Шърли" малко ми се опъва, всичко друго от сестрите Бронте съм изчел и мога да кажа, че си струват!