Страница 1 от 1

Еротична литература

МнениеПуснато: 14 април 2012, 17:38
от Стейси
Бихте ли ми препоръчали еротична литература. "Емануела", "Лолита", "Мръсна хаванска трилогия" ги прочетох и сега имам нужда от идеи коя да е следващата :)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 14 април 2012, 18:03
от Бам Бам
Виж на кои автори са книгите, които са ти харесали и търси още произведения от тях чрез търсачката на библиотеката. Погледни какво има и с етикет еротика.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 16 април 2012, 23:14
от Стейси
Аз си ги купувам, не обичам да чета от компютъра.. :) Благодаря, все пак:)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 10 юни 2012, 22:45
от Incidence_976
Препоръчвам ти на Лора Лей " Породите" :)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 27 април 2014, 01:52
от ygnikolova
На български незнам да има много издадени книги. На английски за мен, една от най-добрите авторки е Тифани Райз - Tiffany Reisz, написала е серията от книги - The Original Sinners. Много добър език на писане, интересна история и еротичните сцени са описани невероятно добре, изключително реалистични, а не невероятни физиологични преживявания, каквито например имаше в "50 нюанса сиво"... да не коментирам въпросното четиво, че е подигравка с това колко много продажби има тази триолигия. За мен от съвременните автори на еротика Тифани е най-добрата. Иначе "Лолита" на мен ми е любима книга откакто за първи път я прочетох преди около 15 години.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 19 юни 2016, 01:05
от любителка
Препоръчвам новия български роман "Еротични фантазии" в електронна книжарница Хеликон. Много добре написан, чете се леко, на един дъх.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 20 юли 2017, 03:36
от любителка
любителка написа:Препоръчвам новия български роман "Еротични фантазии" в електронна книжарница Хеликон. Много добре написан, чете се леко, на един дъх.


Тези дни "Еротични фантазии" излезе от печат и на хартия. Продава се в големите книжарници. Книгата е много добра, като литература също е страхотна.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 18 април 2018, 14:50
от анБeзимeн
Спомените на кака ти Фани Хил, порнография, 1748 година:
https://chitanka.info/text/2849-fani-hi ... -leka-zhen
https://en.wikipedia.org/wiki/Fanny_Hill (не е безопасно на работното место, NSFW)
Първата порнографска проза на английски. Чете се лесно даже форигинал.

Джентълменът написал книгата, за да излезе от "дълговия затвор" (debtors' prison) - и излязъл - благодарение на приходите, не щеш ли :) ; след издаването на втората книга съвет на лордовете глобил сериозно издателя и решил да отпусне "пенсия" на джентълмена, за да има от какво да се препитава, с условие да не пише повече такива разни-безобразни :lol:

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 19 април 2018, 11:52
от Ива
Препоръчвам Лорън Донър - според мен е по-добра от Лора Лей и идеята за Новите Видове мисля е по-добре развита. Освен това Дж. Р. Уорд също има една много хубава поредица за вампирите.