Страница 1 от 1

Еротична литература

МнениеПуснато: 14 април 2012, 17:38
от Стейси
Бихте ли ми препоръчали еротична литература. "Емануела", "Лолита", "Мръсна хаванска трилогия" ги прочетох и сега имам нужда от идеи коя да е следващата :)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 14 април 2012, 18:03
от Бам Бам
Виж на кои автори са книгите, които са ти харесали и търси още произведения от тях чрез търсачката на библиотеката. Погледни какво има и с етикет еротика.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 16 април 2012, 23:14
от Стейси
Аз си ги купувам, не обичам да чета от компютъра.. :) Благодаря, все пак:)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 10 юни 2012, 22:45
от Incidence_976
Препоръчвам ти на Лора Лей " Породите" :)

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 27 април 2014, 01:52
от ygnikolova
На български незнам да има много издадени книги. На английски за мен, една от най-добрите авторки е Тифани Райз - Tiffany Reisz, написала е серията от книги - The Original Sinners. Много добър език на писане, интересна история и еротичните сцени са описани невероятно добре, изключително реалистични, а не невероятни физиологични преживявания, каквито например имаше в "50 нюанса сиво"... да не коментирам въпросното четиво, че е подигравка с това колко много продажби има тази триолигия. За мен от съвременните автори на еротика Тифани е най-добрата. Иначе "Лолита" на мен ми е любима книга откакто за първи път я прочетох преди около 15 години.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 19 юни 2016, 01:05
от любителка
Препоръчвам новия български роман "Еротични фантазии" в електронна книжарница Хеликон. Много добре написан, чете се леко, на един дъх.

Re: Еротична литература

МнениеПуснато: 20 юли 2017, 03:36
от любителка
любителка написа:Препоръчвам новия български роман "Еротични фантазии" в електронна книжарница Хеликон. Много добре написан, чете се леко, на един дъх.


Тези дни "Еротични фантазии" излезе от печат и на хартия. Продава се в големите книжарници. Книгата е много добра, като литература също е страхотна.