Страница 1 от 1

Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 12 декември 2015, 23:25
от miroslavkostov
Привет! Искам да Ви представя романа, който завърших преди няколко месеца. Причината да прибягна до форуми е, понеже имам нужда от мнения на хора, които биха се интересували от този жанр, но не се сещам по какъв друг начин бих могъл да намеря каквато и да е публичност. Създадох Facebook страница, където можете да откриете линк към малък сайт, на който съм качил първите 20 страници от книгата. Следващите седмици ще качвам още, така, че който има желание да проследи цялата история, може да чете там.
https://www.facebook.com/MiroslavKostovKostov/?fref=ts

Това е страницата. Благодаря! Надявам се книгата да Ви хареса. Като дългогодишен почитател на фентъзи жанра се опитах да разчупя стереотипите и да създам вселена и история, които се отличават от баналните. Дали съм успял, ще прецените Вие. :)

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 17 декември 2015, 19:42
от Шаркан
ти самият как се оценяваш?

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 18 декември 2015, 19:00
от vali0
На мен ми харесва стила. Историята изглежда интересна. Само правописните грешки тук там са малко дразнещи.
Поздравления за романа!
Успех! :)

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 22 декември 2015, 00:14
от inspiredbynoobs
vali0 написа:На мен ми харесва стила. Историята изглежда интересна. Само правописните грешки тук там са малко дразнещи.
Поздравления за романа!
Успех! :)


Благодаря за отговора, радвам се, че някой все пак е отделил от време да хвърли едно око. Относно правописните грешки, ще направя всичко възможно да ги поправя. Когато започна да пиша се отнасям твърде много в историята и ми е трудно да следя подробностите :) Ако правописа може да се смята за подробност, разбира се!

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 22 декември 2015, 00:24
от inspiredbynoobs
Шаркан написа:ти самият как се оценяваш?


Честно казано, доста ми е трудно да си поставям сам оценка, затова и прибягнах до търсене на чужди мнения. Аз съм голям почитател на жанра и съм изчел голям обем подобна литература. Според мен силните му страни са именно в практически неограничения брой начини, чрез които може да се разгърне историята. Точно това целях с този роман. И мисля, че донякъде успях. Освен това, щеше ми се да изпробвам да работя с мотиви, които не са използвани досега. И освен всичко друго, да се опитам да вкарам хумор. Все пак, писал съм единствено за забавление и не съм си поставял за цел да създавам чисто комерсиален продукт.

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 22 декември 2015, 08:54
от Шаркан
Тогава ще се помъча да намеря време да го прочета. Засега - поздравления за куража, от опит знам, че започването е трудно, завършването - още повече.

Re: Написах фентъзи роман :)

МнениеПуснато: 11 януари 2016, 18:26
от cattiva2511
Шаркан написа:
ти самият как се оценяваш?


Ами-и-и… не се стърпях и пак ще се изкажа:
Шаркан, според теб (не се заяждам) как се оценя човек, който дава гласност на труда си? Щом си е поиграл автора да публикува творбата си, значи си се харесва… тоест въпроса става напълно ненужен… просто се търси мнението на публиката, мнението на твореца е ясно.
miroslavkostov, харесва ми, илюстрациите също. Не съм го дочела целия текст, все още, но задължително ще го направя, а никога не довършвам нещо, което не ми е интересно… :D