mail

Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

mail

Мнениеот pechkov » 11 декември 2018, 11:28

Получател: [email protected]
Тема: Толкова ми липсваш!

Скъпи ми съпруже!
Изпращам ти това писмо по електронната поща, за да съм уверена, че ще го прочетеш. Смятам че ще ми простиш тази малка хитрост, но просто ми се искаше да си в час със събитията на последните две години, които изминаха откакто компютърът влезе в дома ни. Децата са добре. Петьо миналия месец навърши 8 години. Завършва първи клас отлично, всички го смятат за красиво и общително дете. Без съмнение има способности на художник. Миналата седмица в училище той нарисува цялото семейство. Много сполучливо е направил всички лица, а особено реалистично - тила ти. Ти трябва да се гордееш със сина си. Ленчето този месец навърши три годинки. Много прилича на тебе, на снимките ти, когато си бил на нейната възраст. Елена е много умно момиченце. Тя дори си спомня, че ти прекара с нас цялата вечер на рождения и ден. Спомня си го с радост въпреки че тогава валя много силен дъжд, а надвечер нямаше и ток в квартала.
Аз също съм добре. Миналата година се изрусих и си мисля, че русият цвят много ми отива. Ники (имам предвид г-н Николай Иванов, нашият мениджър по човешките ресурси) започна особено да се интересува от кариерата ми. А след това станахме много близки приятели. Разбрах, че не е чак толкова трудно да се справиш с къщата. Отаначало, когато метях с метлата, ти кихаше от праха и се сърдеше. Но сега чистя с прахосмукачка, която изобщо не ти пречи. У дома сега е много уютно. През април сменихме тапетите с изключение на онази част от тях, където си поставил компютъра. Там не ги подменихме, за да не ти пречим.
С това приключвам писмото си, тъй като е време да тръгвам: Ники, г-н Иванов, ни покани всички да идем на Пампорово и трябва да приготвям куфарите. За времето на нашето отсъствие взех една жена да се грижи за дома. Тя ще ти прави кафе и ще ти носи храната направо до компютъра.
Мисля, че ще си изкарате с компютъра добре, докато ни няма. Петьо, Ленчето и аз ще мислим за теб.
Опитай се и ти да помислиш за нас, поне докато сайтът се пълни.
Прегръщам те.
Твоя Мими
"Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари."
pechkov
 
Мнения: 562
Регистрация: 06 април 2009, 21:39
Местонахождение: Монтана

Обратно към Бисери, вицове

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости