Ябълков пай ( Хумор )

Тук можете да публикувате собствените си произведения, които желаете да бъдат прочетени и коментирани от аудиторията на библиотеката.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Ябълков пай ( Хумор )

Мнениеот Fabiven.BG » 09 ноември 2018, 19:39

( Внимание тази рецепта е написана специално и само за мъже )

Вземете от хладилника десет яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете само жълтъците в купата. Изчистете масата и столовете от яйцата и бъдете още по-внимателни.

И така, имаме пет жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците... нищо, пробвайте пак да сложите накрайниците... сега разбивайте.
Измийте си ръцете, лицето, шията, гърба - и махнете жълтъците от ушите си. И така, вече имаме в купата два разбити жълтъка, колкото са ни и необходими за пая, де. Сега облепете стените и прозорците на кухнята с найлончета за ремонт и покрийте мебелите с некакви стари тъкани.

Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете от кухненския плот и пода (в никакъв случай с прахосмукачката!) и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Когато приключите, оставете я в хладилника да си отдъхне.
Вземете душ.

Изберете 4 големи ябълки и остър нож, като предварително изтичате до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Не се притеснявайте... обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето, може да изядете само половината... Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте. Единствената останала и нарязана как да е ябълка, я прибавете в купата. Останалите ги съберете от пода и ги изхвърлете, защото вече са полазени от буболечки, след последното ви чистене.

Разбъркайте отново с миксера и понеже го направихте вътре - измийте хладилника, че ако засъхне, се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. През времето когато се пече може да си починете пред телевизора например. Като се събудите, не звънете в пожарната, а отворете прозорците. И фурната.

Ако имате тъща, почерпете я с ябълков пай.
Ако нямате - защо ви трябваше тоя пай ?!?!
Fabiven.BG
 
Мнения: 19
Регистрация: 05 юли 2017, 18:46

Обратно към Авторски текстове

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Google [Bot] и един гост