Коледното парти

Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Коледното парти

Мнениеот pechkov » 11 октомври 2018, 00:11

ОТ: Пати Луис, шеф Човешки ресурси
ДО: Всички служители
Дата: 1 Декември
Относно: Коледното парти на фирмата

За мен е удоволствие да Ви съобщя, че фирменото коледно парти ще се проведе на 23 декември от 12 часа на обяд в Грил Къщата. Ще има топъл + студен бюфет и много напитки. Осигурили сме група, която ще свири коледни песни, не се колебайте да се включите в припяването. И не се учудвайте, ако видите шефа на фирмата преоблечен като Дядо Коледа! Светлините на елхата ще бъдат запалени в 1ч. следобяд. Тогава можете да си разменяте подаръци, но те не бива да струват повече от $10, за да може всеки служител да си позволи да купи подарък за колегите. Събирането е само за служители! По време на партито Генералният Директор ще направи специално съобщение!

Весела Коледа на Вас и на семействата Ви!
Пати


------------------------


ОТ: Пати Луис, Човешки ресурси
ДО: Всички служители
Дата: 2 Декември
Относно: Празничното (Коледното) парти на фирмата

Вчерашната бележка по никакъв начин не изключва нашите служители-евреи. Разбираме, че Ханука е много важен празник, който често съвпада с Коледа, макар и не тази година, за съжаление. Заради това приемаме да наричаме партито празнично. Същото важи за всички останали служители-нехристияни. На партито няма да има елха. Няма да се пеят коледни песни. Ще имаме на разположение други видове музика за Вашето добро прекарване.

Надявам се сега всички да са доволни.

Весели празници на Вас и на семействата Ви.
Пати


-------------------------


ОТ: Пати Луис, Човешки ресурси
ДО: Всички служители
Дата: 3 Декември
Относно: Празничното парти

Във връзка с бележката, която получих от член на Анонимните Алкохолици с молба за маса без алкохол...не сте си написал името. Ще се радвам да удовлетворя и тази молба, но ако сложа на някоя маса табела "Само за Анонимни алкохолици" вече няма да сте анонимни. Как предлагате да се оправя с това, някой да има предложения?

Забравете за размяната на подаръци, това се забранява - членовете на профсъюза са на мнение, че $10 са твърде много пари, а мениджърите смятат, че $10 е малко, твърде малко.
НЯМА ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА РАЗМЯНА НА ПОДАРЪЦИ.


--------------------------


ОТ: Пати Луис, Човешки ресурси
ДО: Всички служители
Дата: 7 Декември
Относно: Празничното парти

Ама какъв шарен колектив сме били! Нямах представа, че на 20.12. започва свещеният мюсюлмански месец Рамадан и е забранено да се яде и пие през светлата част на деня. Отиде ни партито! Може би в Грил-Къщата биха могли да Ви сервират яденето след края на партито, или пък да ни го опаковат за вкъщи. Така ще стане ли?

Между другото, уредих нещата така, че стриктно следящите теглото си да седят на масата най-отдалечена от десертния бюфет, а бременните - да са най-близо до тоалетните. На гейовете се разрешава да седят заедно. Лесбийките не са длъжни да сядат на масата на гейовете и да, на масата на гейовете ще има специална декорация от екзотични цветя.

Към колегата, който пита може ли да е облечен като жена - не, травестизмът не е позволен.

Ще осигурим столове с подложки за ниските ни служители. За тези на диета ще има нискокалорични ястия. За съжаление не можем да контролираме количеството сол, слагана в храната, затова съветваме тези с високо кръвно налягане първо внимателно да я пробват. Ще има пресни плодове за десерт за диабетиците, но ресторантът не може да осигури десерти без захар. Съжалявам!

Пропуснах ли нещо?!?!
Пати


---------------------------


ОТ: Пати Луис, Човешки ресурси
ДО: Всички шиб.ни служители
Дата: 10 Декември
Относно: Шиб.ното празнично парти

Вегетарианци?!?! Писна ми от вас, бе, хора!!! Партито си остава в Грил-Къщата, без значение дали ви харесва или не, така че можете да си седите кротичко на най-отдалечената от "грила на смъртта" маса, както я наричате, и ще си получите ш.бания салатен бар, включително невероятните чери биодоматчета. Обаче знаете ли, доматите също имат чувства и усещания. Те крещят, докато ги режете. Чувала съм ги да крещят. В МОМЕНТА ги чувам как крещят! Надявам се да прекарате отвратителни празници! Шофирайте пияни и умрете, чувате ли?!?!?!!!

АААААААААААААААААААААААА!!!!!


---------------------------


ОТ: Джоан Бишъп, и.д. шеф на „Човешки ресурси”
Дата: 14 Декември
Относно: Пати Луис и Празничното парти

Сигурна съм, че говоря от името на всички Ви като пожелавам на Пати Луис бързо възстановяване и ще продължа да й изпращам картичките Ви. Междувременно управителите решиха да отменят празничното парти и да дадат свободен следобяд на всички на 23.12., без да режат от заплатите.

Весели празници на Вас и на семействата Ви!
"Kогато отсекат последното дърво, когато отровят последната река и когато уловят последната риба… тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари."
pechkov
 
Мнения: 549
Регистрация: 06 април 2009, 21:39
Местонахождение: Монтана

Обратно към Бисери, вицове

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости

cron