Търся преводач за любовен роман от Български към английски.

Това е място, където имате възможност да пускате ваши преводи, или да информирате за прогреса на неща, които превеждате в момента — сами или в сътрудничество с други хора.

Търся преводач за любовен роман от Български към английски.

Мнениеот Deco90 » 05 юли 2018, 17:12

Здравейте, търся начинаещ(любител) преводач, който да преведе вече издадената ми книга от български на английски език. Става въпрос за превод на любовен роман, който също така и съдържа доста афоризми, които може би ще бъдат най-трудното за превод, защото всичко останало са нормални разговори между младежи. Страниците за превод от Български на Английски са 180 стандартни страници. Книгата е публикувана и е от 3 месеца на българския пазар и предизвиква интерес. Затова ми се иска да се опитам да я пусна в Амазон.
За съжаление бюджета ми е ограничен затова и търся някой, който вярва, че ще се справи, но не би искал твърде голяма сума за извършения превод. А ако и той повярва в книгата съм склонен и да му заплатя една част от исканата от него сума сега, а другата да му изплатя, ако книгата успее да направи някакви приходи в Амазон, което е изключително трудно, но все пак съм решил да опитам.

Ще очаквам Вашите предложения със цени на страница на лични съобщения, както и всякакви допълнителни въпроси!
Deco90
 
Мнения: 2
Регистрация: 25 февруари 2015, 02:49

Обратно към Преводи

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости