Rating -5

Разархевиране?

Питайте, ако нещо в библиотеката е неясно.

Разархевиране?

Мнениеот ivaylo13 » 11 август 2017, 00:31

Здравейте. Два дена търся из форума отговор на "сложният" ми въпрос. :D След като сваля всичките архиви от рздел ресурси, почвам да ги разархивирам под ред в една и съща папка ли. Примерно първо разархивирам "обобщен до декември 2016 год. включително" после в него "януари и февруари 2017" и ако ме пита да замести повтарящите файлове? Давам премести и змести ли? Идеята ми е такава, да не стане да тегля сумати време и накрая да омажа цялата работа. Благодаря предварително.
ivaylo13
 

Re: Разархевиране?

Мнениеот pechkov » 11 август 2017, 15:05

При линковете за архивите има и линк за описанието им: https://pechkov.chitanka.info/#archives

Описано е следното:
Обобщените архиви съдържат всички произведения до края на месеца, през който са направени. Всеки месец се изготвят месечни обновления, които имат същата структура на папките и файловете като обобщените архиви, и е достатъчно месечните архиви по ред на месеците да бъдат разархивирани в същата папка, където е сложен първоначално обобщения архив, като по този начин новите произведения ще бъдат добавени, а коригираните - ще бъдат подменени (архиватора може да поиска потвърждение за замяна на съществуващите файлове).
Забележка: Забелязано е за някои архиватори, че имат ограничение до 30 000 файла, и разархивирането на обобщените архиви с тях няма да е правилно. Използвайте актуални версии на архиваторите.
Важно: Обобщените MOBI архиви са с по-голям размер от 4 GB, и свалянето на дисков дял форматиран на FAT или FAT32 не е възможно. Моля проверете предварително каква файлова система използвате.
Когато паднеш с мотора......... се изтупваш от прахта, и се качваш пак!
pechkov
 
Мнения: 441
Регистрация: 06 април 2009, 21:39
Местонахождение: Монтана

Re: Разархевиране?

Мнениеот ivaylo13 » 11 август 2017, 21:20

Много благодаря за подробния и бърз отговор от pechkov. При обикалянето ми вчера в форума ,много често се натъквах на него, винаги гледа да помогне. Даже следи за добрия тон в форума. Благодаря също и на хората които стоят зад цялата идея (chitanka). Сега бях в раздел "дарения" :( сложна работа. Ако си направите един обикновен PayPal (за такива като мене неразбиращи от бийткони) с удоволствие ще даря.

"Chitanka" супер сте. :D
ivaylo13
 


Обратно към Потребителски въпроси

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости