Rating 10

Отвратителен вид, или качеството е лошо

Питайте, ако нещо в библиотеката е неясно.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Отвратителен вид, или качеството е лошо

Мнениеот ragou » 04 юли 2017, 02:27

Здравейте,
Какви са тези глупости дами и господа?
Ще започна с един пример. В един руски торент тракер имаше такива строги правила за ъплоудъра, че леле мале. И в един момент чета как един американец ъплоуднал разни работи (не е съществено в случая) и админа го кара да промени това и онова и т.н. Човека отговори просто с превод от Гугъл - аз съм купил това и искам да го споделя с всички, ако не ви харесва - чао. И досега не мога да разбера - дават ти книга БЕЗПЛАТНО, но, лошо Седларов, лошо качество на скенера разбирате ли, обложката не е както трябва и значи.... Абе тоя ридър е скапан, тоя не е хакнат, другия не показвал страниците правилно (в книжния вариант били 300, а в електронния 450.). Лесно е да се каже - Аз съм възмутен. А четете ли книгите с лошо сканирана корица? Срамота. Вчера свалих една книга, ама то под всякаква критика - в някакъв формат zip, няма корица, няма описание, няма указание как да се чете.
Просто другарите които се занимават с тази работа трябва да се занимаят така, че ние читателите да нямаме повод за критика.
Извинете ме. Вие сте единствените! За съжаление. Аз съм триезичен и без вас мога да мина, но това което правите заслужава най-голямата адмирация. Преди една седмица пускам Вашия сайт на мой приятел. Първата му реакция беше - че тук няма реклами!
Treasure these few words till we're together, keep all my love forever.
P.S. I love you.
ragou
 
Мнения: 9
Регистрация: 13 май 2010, 08:38

Re: Отвратителен вид, или качеството е лошо

Мнениеот summer-knight » 04 юли 2017, 12:22

Честно казано изобщо не разбрах какво искаш да кажеш. Руският тракер е по-качествен от Читанката? Може. Русия е голяма страна и сигурно имат 1000 ъплоадъри и 1000 админи. Не знаеш как се отваря zip файл и искаш инструкции? Разархивирай с Winrar / 7zip. Забелязал си конкретна книга с лоша корица? Сподели коя е, за да могат да я оправят.
Всъщност корицата е дребен проблем. Поправи ме, ако греша, но с Calibre можеш за 5 минути да си смениш корицата на всяка книга с произволна картинка: Путин яздещ мечка или Сътворението на Адам на Микеланджело.
Аватар
summer-knight
 
Мнения: 129
Регистрация: 13 август 2015, 17:22


Обратно към Потребителски въпроси

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 4 гости