Книги на Албер Камю

Място за читателски отзиви. Обърнете внимание, че към творбите в библиотеката също могат да се оставят коментари.
Правила
Уважавайте другите участници и се отнасяйте с тях така, както бихте желали те да се отнасят с вас!

Книги на Албер Камю

Мнениеот Reader man » 27 март 2016, 11:35

Какво Ви е мнението за творбите на Албер Камю,и по-специално за Чужденецът и Чумата.
Reader man
 
Мнения: 3
Регистрация: 27 март 2016, 10:53

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот Фракс (R) » 27 март 2016, 23:00

А какво е твоето мнение за тъпите тролчета, които ги мързи да прочетат съответните произведения и да си напишат домашното, а вместо това се правят на тарикати, опитвайки се да накарат други хора да им свършат работата? :mrgreen:
Фракс (R)
 

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот Reader man » 28 март 2016, 00:50

Моето мнение е че,като не можеш да кажеш нещо смислено по-добре си мълчи.Така създаваш илюзия за някакъв интелект.
Reader man
 
Мнения: 3
Регистрация: 27 март 2016, 10:53

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот Фракс (R) » 28 март 2016, 01:26

Reader man написа:Моето мнение е че,като не можеш да кажеш нещо смислено по-добре си мълчи.Така създаваш илюзия за някакъв интелект.

Само дето това не е твое мнение, а популярна сентенция, която изглежда често ти се налага да чуваш :) За информация на начинаещите тролчета:

1. Индивиди, допускащи елементарни пунктуационни грешки във всеки свой пост не четат Камю, Сартр, Ясперс или Киркегор. Защото IQ-то им е прекалено ниско, за да са в състояние да осмислят понятоето "екзистенциален абсурд".

2. За разлика от интернет-троловете, нормалните участници в литературните форуми не се регистрират само за да зададат един общ въпрос, подозрително напомнящ зададена тема за курсова работа. Обичайната практика е да изкажат първо свое мнение за дадено произведение. При това мнение, което не може да бъде открито в google :lol:

3. Изкараната с такива андрешковски хитрини оценка не те прави по-умен. Но затвърждава в теб убеждението, че ти може да си простичък, но си по-хитър от другите, щом умееш да ги използваш, за да свършат работата ти. Затова подобно поведение не бива (и няма) да бъде толерирано тук.
Фракс (R)
 

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот Reader man » 28 март 2016, 01:46

Ами ти защо си се регистрирал бе, комплексар. Като се заяждаш с потребителите, не си мисли,че ставаш оригинален. Ще си останеш винаги лайното, залепнало за подметката. Честно, много си тъп. Не виждам как някой, като изкаже мнение за една творба, може да бъде написана курсова работа. И си спести глупавите коментари от рода на copy-paste, защото не приемам озлобени мамини комплексарчета да ми бъдат ментори. Бас държа, че си лузър, на когото майка му още му казва какво да прави и какво не. Хайде, отиди поплачи на рамото й, и като се успокоиш напиши още някой велик коментар. Тъп озлобен лузър.
Reader man
 
Мнения: 3
Регистрация: 27 март 2016, 10:53

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот zl_tsanev » 28 март 2016, 19:26

Reader man написа:Какво Ви е мнението за творбите на Албер Камю,и по-специално за Чужденецът и Чумата.


Защо питаш?
Нямаш свое мнение?
Аватар
zl_tsanev
 
Мнения: 240
Регистрация: 27 май 2008, 07:54
Местонахождение: Шумен

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот FeurdeSoleil » 04 май 2018, 10:49

Отдавна чета книги в читанка, но случайно реших да прегледам форума ИМЕННО, за да получа малко информация за книги и различни читателски мнения, което е целта в този форум... е чак такава простотия не бях очаквала да видя. Човекът Reader Man най-културно и на място отваря дискусия за две книги и бива нападнат от някакви смешни палячовци, очевидно с толкова наранена,изтормозена и комплексирана душа, че е жалко. То не беше заяждане, обиди и т.н.. защо в крайна сметка- защото човекът е искал да получи тяхното"вездесъщо мнение" ли? Не пиша коментари обикновено, но такива елементарни хора, с претенции на интелектуалци наистина е най-добре да мълчат. Що за глупак би губил време да се заяжда в безмислени нападки... наистина както каза човека, по-добре да си мълчат и да запазват илюзията за интелект.
FeurdeSoleil
 
Мнения: 2
Регистрация: 04 май 2018, 10:37

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот Stas Kirov » 04 май 2018, 14:45

Здравейте,
Често срещано явление във форума или в коментарите под някое произведение, да има словесни битки относно естетическите, философските, идеологическите и за жалост политическите различия на пишещите ги. Това измества ролята на коментарите. Администраторите често са принудени да потушават такива пожари по един или друг начин. Но в крайна сметка се разчита на това , че Читанката е Библиотека, и посещаващите я, умеят да поддържат един културен диалог с литературна насоченост. Всичко останало е въпрос на избор.
Всички вътре в този културно-образователен проект работят на доброволни начала. Всеки сам определя колко и какви усилия, и време да даде от себе си за да я има Читанката. Преобладават обаче хората, които само изискват или критикуват деструктивно труда на другите , които са кръвта, сърцето , мозъка и душата на Библиотеката.
Аз лично не съм сканирал или редактирал книги, но се стремя да се боря срещу всеки , който се опитва чрез неграмотност, агресия и липса на уважение и възпитание да руши направеното от другите. Пиша коментари под прочетеното, споря с всеки , който променя същността на литературния форум, и срещам съмишленици в това, да не се опошлява идеята, и поощрява съответно избуяването на агресивната простотия. Хубаво е, че ви прави впечатление и на вас. Правете нещо тогава. Толкова е простичко.
Благодаря за къртовския труд и ентусиазъм на хората съдали, и правещи съществуването на Читанката възможно!
Stas Kirov
 
Мнения: 106
Регистрация: 28 октомври 2011, 14:52

Re: Книги на Албер Камю

Мнениеот FeurdeSoleil » 08 май 2018, 10:55

Здравейте, с радост бих помогнала. С какво мога да бъда полезна?
FeurdeSoleil
 
Мнения: 2
Регистрация: 04 май 2018, 10:37


Обратно към Мнения за автори и произведения

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 0 гости