Предложение 2: Бързо добавяне на коригираните текстове без престой в "За добавяне"

Хрумнало ви е как може да се подобри Моята библиотека...

Предложение 2: Бързо добавяне на коригираните текстове без престой в "За добавяне"

Мнениеот Рагнарок » 19 февруари 2016, 16:29

Здравейте на всички!

Предполагам, че хората, които имат достъп до пощата на сайта от този имейл-contact@chitanka.info- може би вече са се запознали с предложенията, които отправих към екипа на „Моята библиотека“. За всички останали, които все още не знаят за какво става дума, реших да последвам съвета на Борислав Манолов да разделя писмото си и да го пусна като отделни теми, тук във форума, във всяка от които да залегне по една от идеите ми. Направих предложенията от гледната точка на читател и единствената им цел, която се опитвам да постигна с тях е те да бъдат от полза за всички, които ползват „Моята библиотека“.

Първото нещо, което ще направя е да обясня с няколко изречения какво ми е направило впечатление, докато съм ползвал „Моята библиотека“. След това ще отправя и предложението си.

Необходимо ли е книгите, които са достъпни за четене, но по тях е извършена корекция, особено когато става дума за малки грешки от типа на правописни и пунктуационни, да стоят в „За добавяне“? Не може ли направо след като се свърши работата по тях да стават достъпни за четене. Тъй като през цялото това време, докато са в режим на изчакване в „За добавяне“, хората четат даденото произведение с грешките (пример „Тримата мускетари“). Тук трябва да направя уточнението, че не съм запознат с това дали по книгите, които са в „За добавяне“ в „Работно ателие“ се извършва някаква работа или този етап се използва само като един вид склад преди същинското добавяне на книгите в „Моята библиотека“. В случай, че по тях не се извършва работа, а само изчакват, то лично аз не виждам смисъл от това конкретно изчакване (и тук НЯМАМ предвид и останалите етапи на работа), тъй като тези книги вече са добавени веднъж и сега по тях се е извършила само корекция.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Нека вече пуснатите в „Моята библиотека“ книги, които попадат отново в „Работно ателие“ за корекция, след като бъде завършена работата по тях, да бъдат пускани за четене без да е необходимо абсолютно ненужно да престояват в „За добавяне“.
Рагнарок
 

Обратно към Идеи

 


  • Подобни теми
    отговори
    прегледи
    Последно мнение

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи форума: Николко регистрирани потребители и 4 гости